Söka jobb med Poolia

När du söker jobb med Poolia är det specialister som rekryterar specialister. Det betyder att våra rekryterare själva har erfarenhet inom aktuellt yrkesområde och att de vet vad som är viktigt både för dig och för din blivande arbetsgivare när du blir rekryterad.

Vid en rekrytering är vår uppdragsgivare din framtida arbetsgivare. Att förstå uppdragsgivarens verksamhet och mål är såklart grundläggande, men det är minst lika viktigt att vi lär känna dig. För en lyckad rekrytering behöver vi även förstå vilket jobb som är rätt för dig och din karriär.

Din personlighet – nyckeln till en lyckad rekrytering

Vi vill inte bara veta dina kvalifikationer, kompetenser och erfarenheter. Vi är också intresserade av din personlighet, dina ambitioner och dina drömmar för att kunna hjälpa dig att bli rekryterad till en tjänst och en arbetsgivare som passar dig. Förbered dig för en eventuell intervju genom att ta del av våra tips för en lyckad anställningsintervju.

Så blir du rekryterad

Vi håller löpande kontakt med dig under hela rekryteringsprocessen, så att du hela tiden vet hur långt vi har kommit och om du fortfarande är aktuell för tjänsten. Blir det du som får jobbet så kontaktar vi dig när du har jobbat några månader på det nya stället, för att höra hur det går och om du blivit varm i kläderna.

Här hittar du alla våra lediga jobb just nu

Relaterade sidor

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?