Bemanningserbjudande

När du söker kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet kan Poolia hjälpa dig, oavsett om det gäller en tjänst på assistent-, specialist- eller chefsnivå. För oss är kvalitet alltid första prioritet, det gäller såväl våra kandidater som vårt hantverk.

Vi har stor förståelse för våra kunders unika behov samt förutsättningar och är därför flexibla i vårt tjänsteerbjudande. Det som skiljer bemanning från rekrytering är de olika processerna och ledtiderna. Det går även bra att hyra först och anställa senare, be om en Hyr-först. Vi coachar dig gärna i dessa beslut.

Poolias bemanningserbjudande

Behovet av ny kompetens kan komma plötsligt. Behov kan uppstå vid tillfälliga arbetstoppar, projekt eller sjukskrivningar. Då kan bemanning vara ett intressant alternativ. Det kan även vara ett sätt att strategiskt säkerställa kompetensförsörjningen på längre sikt.

Poolia erbjuder specialiserad kompetens, för både kortare och längre konsultuppdrag. Med erfarenhet av personaluthyrning inom tjänstemannaområdet sedan 1989, vet vi vem du behöver. Vi hjälper dig att snabbt få rätt person på plats. Oavsett om du är på jakt efter en specifik kompetens eller behöver bemanna en hel avdelning, så kan vi erbjuda skräddarsydd personaluthyrning för dina behov. Läs mer om bemanning!

Vi hittar kandidaten du söker

Oavsett vilken situation du befinner dig i har Poolia en kvalitetssäkrad lösning för att ta fram rätt kandidat. Med marknadens modernaste kandidatweb, enkla ansökningsprocesser och ledande digitala verktyg, tar vi dig hela vägen till en lyckad tillsättning.

Moderna verktyg

En allt högre närvaro på internet och sociala medier har förändrat spelreglerna. För att idag kunna identifiera kvalificerade kandidater, aktiva och passiva, behövs förståelsen för onlinebeteendet, förmågan att skapa attraktiva platsannonser, och rätt verktyg för att kommunicera i de digitala kanalerna. Poolia erbjuder såväl rådgivning som avancerade digitala tjänster för att annonsera i relevanta kanaler för det specifika behovet.

Unik urvalsfilosofi

Kandidatens CV är viktigt, men ger oss inte hela sanningen. Vi vet att sammanhanget är avgörande för hur väl en person presterar. Därför genomför vi utförliga tester, som identifierar drivkrafter och ambitioner. Hittar den personlighet som bäst matchar förutsättningarna. Först när helhetsbilden är klar föreslår vi inte bara en lämplig individ. Vi föreslår rätt individ.

Kvalitetssäkrad bemanningsprocess

Kvalitetssäkrad bemanningsprocess

Vi håller vad vi lovar

Men det säger väl alla? På Poolia känner vi oss trygga med påståendet då vi alltid får höga betyg i våra kundutvärderingar (NKI 4,4 av 5). Få ersättningsrekryteringar visar också att våra kandidater motsvarar våra kunders förväntningar.

Skulle du ändå av någon anledning inte vara nöjd med vår leverans, så byter vi självklart ut vår konsult. Detta gäller oavsett om uthyrningsuppdraget gäller en tjänst på assistent-, specialist- eller chefsnivå. Vill du bryta uppdraget i förtid betalar du endast för konsultens arbetade timmar.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?