Finance – Konsulter och Rekrytering

Behöver du hjälp med tillsättning av konsulter eller rekrytering inom Ekonomi? Det är ett mångsidigt område med en rad olika yrkesroller. Men de är alla vitala för att ditt företag skall fungera och vara lönsamt. 1989 grundade Björn Örås Ekonomipoolen, som senare blev Poolia. Med andra ord är Ekonomi ett av Poolias absoluta kärnområden. Något vi är mycket stolta över.

Bli kontaktad

Att tillsätta konsulter eller rekrytera inom Ekonomi:

Alla vi som arbetar med rekrytering och tillsättning av konsulter inom Ekonomi är specialister med lång erfarenhet från bemanningsbranschen. Vår specifika erfarenhet gör att vi har en djup förståelse för dina behov och vilka utmaningar du står inför. Vi har en omfattande kandidatbas och ett stort nätverk i branschen. Våra kunder är allt från börsnoterade globala storbolag till lokala småföretag. Inom såväl privat som offentlig sektor.

Poolia har sedan 1989 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka, och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet.

Tjänster vi tillsätter

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning inom Ekonomi? Vi har 15 kontor runtom i landet som kan hjälpa dig att hitta specialisten du söker. Välkommen att kontakta oss.

Vi ser fram emot att prata med dig

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?