Bemanningsföretag i Stockholm

Stockholm är en av de mest kunskapsintensiva och innovativa regionerna i världen. Här finns multinationella exportsuccéer och spännande startups inom bland annat tech, life science och cleantech. Arbetsmarknaden är glödhet och talangjakten intensiv. Att tillsätta kompetens här kräver både erfarenhet och kunskap om regionen. Välkommen till Poolia för att få hjälp med rekrytering och bemanning i Stockholm!

Bemanning och rekrytering i Stockholm

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag med lokalt kontor i Stockholm.  Att rekrytera och bemanna specialister inom tjänstemannaområdet har varit Poolias fokus sedan 1989. Vi förstår företagen, branscherna och affärsvillkoren. Och vi vet vad som krävs av individen. Med en enkel och kvalitetssäkrad process, marknadens bästa kandidatwebb, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi alltid vad vi lovar. Rätt person på rätt plats. Alltid!

Du hittar oss på Torsgatan mitt i centrala i Stockholm. Här finns alla våra resurser och kompetenser samlade och här kan du alltid få prata med någon som kan din bransch och som hjälper dig med att tillsätta rätt individ på rätt plats.

Executive Search i Stockholm

Oavsett om du söker ledande roller som VD, CFO eller nya medlemmar till ledningsgruppen kan Poolia Executive Search AB hjälpa till med chefsrekrytering i Stockholm. Med mer än 70 års gemensam erfarenhet inom chefsrekrytering och ett stort nätverk både nationellt och internationellt ser vi till att du når en lyckad chefsrekrytering.

Rekrytering Ekonomi i Stockholm

Ett av Poolias kärnområden i Stockholm är rekrytering och bemanning inom ekonomisektorn.  Sedan 1989 när Björn Örås startade Ekonomipoolen som sedan blev Poolia har vi hjälpt företag att rekrytera rätt kompetens till rätt plats.

 

Här kan du ta reda på mer om Poolias tjänster inom rekrytering och bemanning.

Vill ni läsa mer om alla våra lokala kontor så hittar ni dem här

Behöver du hjälp? Ring Poolia

Stockholm

Torsgatan 11
111 23 Stockholm

Telefon: 08-555 650 00

Stockholm

Torsgatan 11
111 23 Stockholm

Telefon: 08-555 650 00

Camilla Elfving

Carin Wall

Catharina Nordlander

Charlotte Ahlquist

Claes Gellstrup

Elin Fernström

Ella Winsnes Sunnemark

Eva Nilsson

Fivi Holmgren

Fredrik Sjöberg

Gabriel Asp

Helene Schöldsten

Izabella Onstrand

Jennifer Nilsson

Karin Risberg

Karin Wedin

Li Hedström

Louise Waerner

Nele Turemark

Rebecka Wingstrand

Ronja Sert

  • Researcher

Sara Lindström

Sofia Nilsson

Sophia Deckmark

Tove Isaksson

  • Rekryterare

Ulrica Pantzar