Bemanningsföretag i Stockholm

Stockholm är en av de mest kunskapsintensiva och innovativa regionerna i världen. Här finns multinationella exportsuccéer och spännande startups inom bland annat tech, life science och cleantech. Arbetsmarknaden är glödhet och talangjakten intensiv. Att tillsätta kompetens här kräver både erfarenhet och kunskap om regionen. Välkommen till Poolia för att få hjälp med rekrytering och bemanning i Stockholm!

Bemanning och rekrytering i Stockholm

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag med lokalt kontor i Stockholm.  Att rekrytera och bemanna specialister inom tjänstemannaområdet har varit Poolias fokus sedan 1989. Vi förstår företagen, branscherna och affärsvillkoren. Och vi vet vad som krävs av individen. Med en enkel och kvalitetssäkrad process, marknadens bästa kandidatwebb, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi alltid vad vi lovar. Rätt person på rätt plats. Alltid!

Du hittar oss på Torsgatan mitt i centrala i Stockholm. Här finns alla våra resurser och kompetenser samlade och här kan du alltid få prata med någon som kan din bransch och som hjälper dig med att tillsätta rätt individ på rätt plats.

Executive Search i Stockholm

Oavsett om du söker ledande roller som VD, CFO eller nya medlemmar till ledningsgruppen kan Poolia Executive Search AB hjälpa till med chefsrekrytering i Stockholm. Med mer än 70 års gemensam erfarenhet inom chefsrekrytering och ett stort nätverk både nationellt och internationellt ser vi till att du når en lyckad chefsrekrytering.

Rekrytering Ekonomi i Stockholm

Ett av Poolias kärnområden i Stockholm är rekrytering och bemanning inom ekonomisektorn.  Sedan 1989 när Björn Örås startade Ekonomipoolen som sedan blev Poolia har vi hjälpt företag att rekrytera rätt kompetens till rätt plats.

Office Professionals

Vi hjälper företag och organisationer inom Stor Stockholm med rekrytering och konsulter inom kompetensområdena HR/Lön, Sälj/Marknad, Inköp/Logistik och administrativa tjänster.  Vi rekryterar och hyr ut generalister, specialister & till viss del chefer. Vi har under väldigt många år arbetat med kompetensbaserad rekrytering och lyssnar och rådgör mer än gärna för att hjälpa både dig som kandidat och dig som ansvarig kund med ditt nästa steg och kompetenslösningen. Vi jobbar såklart även med underkonsulter inom samtliga kompetensområden och driver sedan flera år tillbaka två stora nätverk; HR-chefsnätverket & Lönechefsnätverket. Hos oss arbetar våra konsultchefer, rekryteringskonsulter och researcher nära varandra inom de olika kompetensområdena.

Vi har även en HR-lösning för organisationer och företag som behöver HR-stöd i form av outsourcing av payroll. Vi hanterar kontrakt och löner för befintlig eller framtida anställda beroende på dina affärsbehov. Vi hanterar alla juridiska dokument för anställningen.

 

Här kan du ta reda på mer om Poolias tjänster inom rekrytering och bemanning.

Vill ni läsa mer om alla våra lokala kontor så hittar ni dem här

Behöver du hjälp? Ring Poolia

Stockholm

Torsgatan 11
111 23 Stockholm

Telefon: 08-555 650 00

Stockholm

Torsgatan 11
111 23 Stockholm

Telefon: 08-555 650 00

Camilla Elfving

Carin Wall

Catharina Nordlander

Charlotte Ahlquist

Ella Winsnes Sunnemark (Föräldraledig)

Emilia Svedlind

Eva Nilsson

Gabriel Asp

Izabella Onstrand

Jennifer Nilsson

Karin Aminoff

Karin Risberg

Karin Wedin

Li Hedström

Louise Waerner

Maria Widell-Vuopio

Mia Borgernäs

Nele Turemark

Nicole Lindberg

Nike Selin

Philip Yttermyr

Rebecka Wingstrand (Föräldraledig)

Ronja Sert (Föräldraledig)

Sara Wilsenius

Sofia Nilsson

Sophia Deckmark

Teresa Gyllström

Tove Isaksson

Ulrica Pantzar