Poolia Trainee Program

Hindras er tillväxt av kompetensbrist?
Rekrytera IT-talanger som kan moderna tekniker och forma deras framtid och kompetenser efter era behov. Vi kombinerar Poolias gedigna rekryteringsprocesser med vårt talangnätverk Student Nodes matchningsalgoritm för nyexaminerade från Sveriges ledande lärosäten.

För att på ett lyckat sätt utveckla en organisation genom motiverande och nytänkande kandidater är ett traineeprogram en framgångsrik väg att gå. Det får nyexaminerade kandidater att få upp ögonen för just erat företag och bidrar därmed med ny kunskap och motivation. Poolia kan hjälpa er att skräddarsy ett attraktivt program för kandidater som nyligen avslutat sina studier och nu är redo att anta nya utmaningar på arbetsmarknaden.
Med vårt traineeprogram får ni konsulter som blandat med praktiskt arbete på ert företag även får ta del av utbildningar och sociala aktivieter vid sidan av arbetet, allt för att ge en så bra introduktion till arbetslivet som möjligt.

Vi hjälper till med att, ut efter en noggran behovsanalys och kravprofil, hitta de profiler som passar för ert företag. Vi tar ansvar för marknadsföring, administration och är under programmets gång ett stöd för var och en av konsulterna. Under programmet följer vi med jämna mellanrum upp hur det går, ordnar relevanta föreläsningar och ser till att konsulterna får en bra upplevelse. För att säkerställa att kvaliten är hög på konsulterna som vi presenterar för er gör vi djupintervjuer, kvalificerade tester och personliga uppföljningar.

Trainee upplägg

Självklart kan vi även skräddarsy ett upplägg efter just era önskemål och behov.

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag är du välkommen att kontakta oss, 0720 79 69 88 eller jennifer.nilsson@poolia.se .

Behöver du hjälp? Ring Poolia!

Vi ser fram emot att prata med dig

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?