Att jobba på Poolia

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar – för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Det här gör vi

Varje år hjälper vi tusentals människor att göra eller byta karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag.

Det vi tror på

Vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma. Skillnaden är enorm. Vår bransch verkar tycka att människor är ett par rader på ett CV. Det tycker inte vi. Därför kan vi på Poolia med stolthet säga: Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma.

Vi tar ansvar

Vi är företagsvän till Läkare utan gränser och arbetar även lokalt med olika projekt som till exempel Korta vägen. Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som riktar sig till akademiker med utländsk bakgrund. Syftet med kursen är att ta till vara på kompetenser och göra vägen in på den svenska arbetsmarknaden kortare. Projektet är ett samarbete mellan Stockholms universitet och Arbetsförmedlingen.

Poolia är knutet till Söderberg & Partners förmånsportal Benefits. Via Benefits erbjuds Poolias anställda olika förmåner, bland annat försäkringar, en friskvårdspott och ögonlaseroperationer mot bruttolöneavdrag. Benefits erbjuder även andra upphandlade leverantörserbjudanden inom tex friskvård, hälsa och hushållsnära tjänster.

Det här kan du jobba med hos oss

Vi är över 1500 experter i fyra länder som jobbar inom 10 specialistområden. Hos oss kan du jobba som researcher, rekryteringskonsult, rekryterare, konsultchef, kundansvarig eller key account manager. Om du är intresserad av att jobba med oss på Poolia rekommenderar vi dig att registrera ditt CV i vår CV-databas på poolia.se och hålla utkik efter våra lediga tjänster. Om du har frågor om en specifik tjänst är du varmt välkommen att höra av dig till kontaktpersonen i annonsen. Vid övriga frågor om hur du söker får du gärna kontakta vår support på support@poolia.se.

Att vara konsult via Poolia

Att jobba som konsult hos Poolia innebär att du är anställd av oss. Därefter hyrs du ut till företag som har specifika behov och efterfrågar just din expertis. Om du har ett eget företag anlitar vi dig som underkonsult. Ta steget och börja arbeta som konsult hos oss på Poolia.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.