Effektiv bemanning – en av våra fördelar

Vi vet att det finns många olika anledningar till varför ditt företag kan ha behov av bemanning. Är det så att ni har fått en oväntad vakans? Eller kanske en väntad vakans, som ett föräldravikariat? När du behöver hjälp att bemanna, så vill vi på Poolia hjälpa dig. Även då ditt företag står inför en arbetstopp, expansion, anställningsstopp eller kanske en organisationsförändring. Vi vet att bemanning ska vara enkelt, effektivt och säkert. Rätt konsult. På rätt plats. Alltid.

Kvalitetssäkrad bemanningsprocess

Kvalitetssäkrad bemanningsprocess

Flexibel bemanning

Är det viktigt för dig att kunna möta dina kunders behov på ett kvalitativt sätt? Vi vet, det är viktigt för oss också. Därför är vi noga med att alltid erbjuda flexibla bemanningslösningar för våra kunder.

Poolia arbetar med kompetens inom hela tjänstemannaområdet. Våra konsulter är både generalister och specialister, från nyexaminerade till mycket erfarna. Vare sig du behöver sommarbemanning eller en interimslösning så kan Poolias stora nätverk, långa erfarenhet och digitala arbetssätt hjälpa dig. För oss gäller vårt löfte oavsett om uppdragsperioden gäller en månad, ett år eller löpande. (Rätt individ. På rätt plats. Alltid.)

Trygg bemanning – en samarbetspartner

När du bemannar via Poolia är det viktigt för oss att du känner dig trygg. Därför har både kund och konsult en tydlig kontaktperson hos oss som ni alltid kan vända er till. Poolia tar självfallet ansvar som arbetsgivare för våra konsulter. Det innebär att vi hanterar exempelvis tidrapportering, löneadministration, betalar semesterersättning, arbetsgivaravgiften och sjuklön. Du slipper det administrativa arbetet, och kan fokusera på din verksamhet.

Alla Poolias konsultchefer arbetar för att vara en stöttande funktion, både för kund och konsult. Detta stöd finns kvar under hela uppdragets gång och gärna efteråt. Vi vill att alla kunder och konsulter ska känna sig trygga hos Poolia. Detta gäller både vid kortare och längre uppdragsperioder. Ett kortare uppdrag innebär inte en kortare relation.

Effektiv bemanning

Bemanning gör din organisation extra effektiv, genom att spara dig både tid och kostnader. När du väljer att bemanna med en av Poolias konsulter, så slipper du lägga tid på både rekryteringsprocesser och administrativt arbete. Vi hanterar hela processen för att hitta rätt konsult till er verksamhet. Genom Poolias nätverk, digitala kanaler och välkända varumärke är rätt konsult ofta närmre än vad man skulle kunna tro.

Din verksamhet betalar dessutom endast för faktiska arbetstimmar. Det gör dels att du inte behöver oroa dig för extra kostnader vid sjukfrånvaro, och att du tidigt har en tydlig kostnadsbild för hela uppdragsperioden. Du kan alltså enklare planera för dina resurser.

Du kan också välja att bemanna först, och anställda sedan, när vi vet att både kund och konsult är nöjda. Effektivt, eller hur?

Auktoriserad bemanning – Auktoriserat bemanningsföretag

Är det viktigt för dig att arbeta med ett seriöst bemanningsföretag med hög affärsmässighet? Värdesätter du trygghet både för ditt företag och för de konsulter du arbetar med? Bra, då vet vi att du kommer att gilla oss! Vi på Poolia är ett av Sveriges auktoriserade bemanningsföretag, något som ställer hårda kvalitetskrav på oss – precis så som det borde vara. Vår auktorisation är en garanti för dig att vi följer gällande lagar och regler, samt följer branschens riktlinjer. Det innebär också att vi arbetar enligt kollektivavtal med våra konsulter, att vi följer allmänna villkor och arbetar efter en jämställdhetsplan. Du får alltså en garanti på att vi håller vad vi lovar, att vara hållbart företag och en god arbetsgivare. Läs mer om att vara ett auktoriserat bemanningsföretag.

Omtyckt bemanning

Poolia har marknadens mest välkända varumärke – inte så konstigt när man har längst erfarenhet. Men vi är också ett av marknadens mest uppskattade bemanningsföretag. Vi kan med stolthet säga att våra kandidater, kunder och konsulter gillar att arbeta med oss. Varför är det viktigt? För att annars hade vi inte varit Poolia. Vi mäter och följer därför noggrant upplevelse och nöjdhet hos kandidater, kunder och konsulter. Och vi får konsekvent höga betyg i samtliga kategorier.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?