Auktoriserat bemanningsföretag

Hos oss på Poolia är individen alltid i fokus, och oavsett om du är kund eller konsult vill vi att du ska vara trygg hos oss. Därför stoltserar vi mer än gärna med att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag!

Auktoriserat bemanningsföretag – Trygg bemanning

Att vara ett hållbart företag och en god arbetsgivare är ett av våra främsta löften. Som en del av detta är det en självklarhet att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Vår auktorisation är utfärdad av Kompetensföretagen, och är en garanti på att vi håller vad vi lovar.

Ett auktoriserat löfte

När du samarbetar med oss så vet du att vi följer förbundets stadgar och Kompetensföretagens etiska regler. Du kan vara helt säker på att vi har tecknat och arbetar aktivt med kollektivavtal. Vi tillämpar allmänna leveransvillkor, omfattas av ansvarsförsäkring och har en jämställdhetsplan. Och såklart, vi följer svenska lagar och regler, betalar skatt och avgifter samt har en ordnad ekonomi.

Att vi har varit aktiva i mer än 12 månader är inte svårt att förstå. Vi på Poolia har varit med och byggt Sveriges arbetsmarknad sedan 1989. Det är något du verkligen lita på.

Läs mer om att bemanna med Poolia

Välj auktoriserat

Vad betyder auktorisationen för dig? Kort sagt – du vet att du arbetar med ett schysst bemanningsföretag som värnar om dig. En seriös leverantör och en seriös arbetsgivare. Oavsett var du befinner dig i landet så kan du alltid arbeta med en auktoriserad bemanningspartner. Från Malmö i söder till Umeå i norr kan vi på Poolia hjälpa dig med en trygg bemanning. Besök gärna våra kontor direkt på vår hemsida!

En del av Kompetensföretagen

Kompetensföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag med verksamhet inom rekrytering, omställning och uthyrning. Vår främsta uppgift är att säkerställa en fortsatt väl fungerande och expanderande bransch för kompetensföretag i Sverige. Alla företag granskas i samband med inträdet och därefter en gång om året. Den årliga granskningen av auktoriserade rekryterings- och bemanningsföretag genomförs av Kompetensföretagens auktorisationsnämnd. I denna nämnd ingår representanter för branschen, Kompetensföretagen, LO och Unionen/Akademikerförbunden. Alla auktoriserade företag presenteras på tryggbemanning.se.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?