Bemanning och rekrytering i Umeå

Umeå är en ort där näringslivet expanderar starkt, med bland annat mycket högteknologisk verksamhet kopplad till den höga mognaden inom IT och kommunikation. Här finns ständigt ett behov av kvalificerad kompetens, vilket kräver förståelse för de olika branschernas behov. Poolia i Umeå hjälper dig ta tillvara på möjligheterna, vi kan regionen och den lokala arbetsmarknaden.

Poolia har i 30 år fokuserat på en enda sak: att tillsätta specialister inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka, då vi har byggt upp erfarenhet och kompetens inom respektive specialistområde. Vi förstår företagen, branscherna och affärsvillkoren. Och vi vet vad som krävs av individen. Med en enkel och kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi alltid vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet.

Du hittar oss centralt i Umeå, på Storgatan. Här kan du alltid få prata med någon som kan din bransch och som hjälper dig att tillsätta rätt individ på rätt plats.

Behöver du hjälp? Ring Poolia

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.