Poolia kan bemanning:

Bemanna rätt individ. På rätt plats. Alltid. Vi på Poolia kan bemanning och vet att bemanning ska vara enkelt, flexibelt och säkert. Oavsett om ditt företag har fått en oväntad vakans, står inför en expansion eller har ett högre leveranstryck under perioder, så har vi en lösning för dig. Poolia har en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att hitta rätt kompetens. Vi levererar bemanningslösningar både för korta och långa uppdrag. Våra duktiga konsulter är kvalificerade tjänstemän, juniora och seniora, generalister och specialister. Tillsammans hjälper vi dig att göra ditt företag ännu bättre.

Vi finns bland annat i följande städer:

För våra övriga städer se våra lokala kontor.

Fördelar med bemanning

Det finns många fördelar för dig att bemanna via Poolia, förutom att du får en samarbetspartner som alltid vill hjälpa ditt företag att utvecklas.

  • Gör din organisation flexibel: Många av våra kunder väljer att bemanna bl.a. vid vikariat, arbetstoppar, anställningsstopp, expansion eller förändringar i organisationen. Genom att ta in Poolias duktiga konsulter gör du ditt företag flexibelt och redo att möta era kunders behov.
  • Arbeta kostnadseffektivt: När du väljer att bemanna via Poolia så betalar du endast för konsultens faktiska arbetstimmar. Du får en tydlig kostnadsbild över hela perioden och kan enkelt planera därefter.
  • Fokusera på din kärnverksamhet: Som vår kund så slipper du att oroa dig över saker som rekryteringsprocesser, hur man hittar rätt kompetens vid rätt tillfälle, var man borde annonsera och vilket arbetspsykologiskt test som är bäst. Vi sköter hela processen för att hitta rätt kompetens för ditt företag. Du sparar tid och ökar ofta träffsäkerheten.
  • Få en personlig kontakt: Poolia tar det fulla arbetsgivaransvaret för alla våra konsulter. Våra duktiga konsultchefer håller en löpande kontakt med både dig och konsulten. Det är viktigt för oss att både kund och konsult är nöjda och trygga. Vi hanterar det administrativa kring anställningen, hanterar arbetsgivaravgifter och står för sjuklön.
  • Auktoriserat bemanningsföretag: Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket gör oss till en trygg samarbetspartner och en god arbetsgivare.

Vill du veta mer om bemanning?

Läs mer om fördelarna med att bemanna via Poolia och fördjupa dig i hur en bemanningsprocess via Poolia kan se ut för ditt företag!

Vi ser fram emot att prata med dig

Är du intresserad av hur vi kan hjälpa dig? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?