Redo för nästa steg i karriären?

Vi på Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och till den offentliga sektorn. Poolia är ett välkänt varumärke och bland våra kundföretag finns några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Det finns med andra ord stor chans för dig att göra karriär och hitta ditt drömjobb här hos oss.

Så hjälper vi dig göra eller byta karriär

Du finner tre typer av jobb och karriärmöjligheter här på vår webbplats:

  • Rekrytering till våra kundföretag, där vi på Poolia sköter rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget.
  • Konsultuppdrag via Poolia där du kommer att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd under kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Poolia, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare.
  • Interimskonsult – Då har du eget företag, men arbetar som konsult för Poolias kunder. Vissa kallar det underkonsult andra interimskonsult.

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med både Saco och Unionen. Våra anställda omfattas därmed av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, till exempel vad gäller försäkringar, pension och semester. En anställning hos Poolia som konsult är med andra ord ett helt vanligt jobb precis som vilket som helst, och en utmärkt språngbräda för dig som vill göra eller byta karriär då du knyter starka kontakter hos både Poolia och våra kunder inför framtiden.

Vi hjälper människor inom alla olika branscher att göra karriär

Vi är specialiserade på kvalificerade tjänstemän. Det betyder att du framför allt kommer att hitta tjänster inom ekonomi, försäljning, IT, marknadsföring, juridik, administration, life science och engineering bland våra jobbannonser. Nya jobb kommer in varje dag, så det är bra att gå in på vår webbplats och uppdatera dig ofta och att prenumerera på jobb som passar dig och din kompetensprofil.

6 insikter för att göra karriär

  1. Sätt mål – För att göra karriär underlättar det om du sätter tydliga mål för dig själv som beskriver vart du vill med din karriär. Det kan vara allt från önskearbetsplatsen till drömpositionen.
  2. Engagemang – Varför går du jobbet? Behåll känslan, engagemanget och nyfikenheten du hade när du var nyanställd. Tänk på det då och då, ge det bästa du har på arbetsplatsen, oavsett om arbetsuppgiften kanske är mindre rolig. Det kommer garanterat ge din karriär ett uppsving.
  3. Var proaktiv – Innan du avslutat en arbetsuppgift, fundera på vad nästa steg kan vara. Denna framåtanda uppskattas garanterat av både medarbetare och chef.
  4. Mentor – Alla människor behöver hjälp i sin karriär. Det kan vara allt från familjemedlem, vän, kollega eller chef. Oavsett vem du väljer är det viktigt att du har tillit till den personen. Den personen kanske kan hjälpa med tips och trix som kan ta dig vidare i karriären.
  5. Lär dig av dina misstag – Om det är något som inte gick så som det skulle, analysera varför och hur du kan undvika samma misstag i framtiden.
  6. Se över din arbetssituation – Känner du att ditt nuvarande jobb inte har de utvecklingsmöjligheter som du söker kan det vara läge att byta arbetsplats.

För fler karriärtips eller andra bra tips på saker att tänka på när du söker jobb, gå in och läs mer under jobbsökartips!

Se våra lediga jobb

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?