Om Poolia

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Men vi föredrar att se oss som experter på att hitta och matcha kompetens. För det är alltid människorna som gör skillnad. Det är individer som skapar resultat. Rätt individer på rätt plats bygger framgångsrika företag.

Vår styrka

Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet.

Vår filosofi

Kandidatens CV är viktigt, men är inte hela sanningen. Poolias urvalsfilosofi tar därför flera steg längre än vad ett vanligt CV förmår. Vi vet att sammanhanget är avgörande för hur väl en person presterar. Därför genomför vi utförliga tester. Vi identifierar drivkrafter och ambitioner. Hittar den personlighet som bäst matchar förutsättningarna. Först när helhetsbilden är klar föreslår vi inte bara en lämplig individ. Vi föreslår rätt individ.

Vår vision

A world where people matter – powered by tech

Vår affärsidé

Vi bidrar till våra kunders framgång genom engagerad och kvalificerad kompetens.

Våra ledstjärnor

Poolias ledstjärnor, Passion & Execution speglar hur vi beter oss – vår kultur. Genom att alltid agera utifrån våra ledstjärnor ska kunder, kandidater och andra intressenter förstå vilka vi är och vad vi står för.

Vårt erbjudande

Poolia är experter på kompetens. Vi matchar rätt person med rätt jobb. Vi har över 30 års erfarenhet och mer än 4000 personer i uppdrag inom olika delar av näringslivet. Det gör att vi har insikter om vad företag behöver och vad individer drömmer om. Vi vet vad som krävs för att framtidssäkra både företags affärsmål och personlig karriär.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?