Frågor och svar

Har du frågor kring ansökningsprocessen eller gällande vår hemsida? Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna.

Kontakta oss:

Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att via mail kontakta kandidatsupport. Kandidatsupport svarar på ditt mail så snart som möjligt. Har du frågor angående sökt tjänst, hör av dig till kontaktpersonen i annonsen.

E-post: support@poolia.se

När du har skickat in din ansökan på poolia.se blir du sökbar för våra rekryterare och konsultchefer när de letar efter kandidater till olika tjänster och uppdrag.

För att öka dina chanser att få ett arbete är det viktigt att du är aktiv i ditt jobbsökande. Leta bland våra lediga tjänster och sök de jobb som du är intresserad av. Se också till att du har ett så uppdaterat CV som möjligt så du kommer med i de sökningar som vi genomför. Vi på Poolia använder oss också av andra databaser och vill framförallt uppmana dig till att skapa / uppdatera din profil på LinkedIn.

Om du inte fick svar på din fråga eller om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss genom vår kandidatsupport.

Vi på Poolia tycker att det är viktigt att alla som sökt ett jobb genom oss får återkoppling på sina ansökningar, oavsett om man går vidare i processen eller inte.

Om du inte skulle vara aktuell för den specifika tjänsten och därmed inte går vidare i processen får du alltid besked om detta via mail.

Om du har frågor kring återkoppling eller något annat gällande en specifik tjänst vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Skulle det ej finnas någon kontaktperson i annonsen kan du få hjälp med att ta reda på det genom att kontakta Kandidatsupporten via support@poolia.se.

Vi önskar dig stort lycka till i ditt jobbsökande!

Om du inte fick svar på din fråga eller om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss genom vår kandidatsupport.

För att uppdatera dina ansökningshandlingar, skicka ett mejl till support@poolia.se där du bifogar de dokument du vill uppdatera. Skriv även referensnumret som står i annonsen så hittar vi annonsen du sökt direkt.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?