Poolia fortsätter vara ett Karriärföretag

Poolia har i snart 30 år hjälpt människor att hitta nästa steg i en påbörjad karriär, eller med steget mot en helt ny karriär. Vår långa erfarenhet och vårt djupa engagemang för rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänstemän genomsyrar allt vi gör. Därför är vi väldigt stolta över att ha blivit utnämnt till ett av Sveriges Karriärföretag 2018. I tuff konkurrens bland 800 bolag, myndigheter och organisationer lyckades Poolia även detta år knipa en åtråvärd plats på topplistan.

Utmärkelsen har delats ut sedan 2011 till arbetsgivare som kännetecknas av hög kvalitet och professionalitet i sitt engagemang med nuvarande och blivande anställda.

I en gedigen urvalsprocess där en expertpanel – bestående av specialister inom HR, Webb, Karriärrådgivning, Social Media och Marknadsföring ¬– bland annat granskat och poängsatt närvaron och kvaliteten i social och digital media samt de egna karriärsidorna och attraktiviteten som arbetsgivare.

Av samtliga poängsatta företag väljer en kompetent jury därefter ut de hundra främsta. Och även 2018 kan Poolia titulera sig som ett Karriärföretag, i förnämligt sällskap med några av landets ledande företag och största myndigheter. Juryns slutliga motivering för valet lyder:

”Genom en innovativ arbetsmiljö och ett ansvarsfullt engagerande för sina medarbetare arbetar Poolia AB med employer branding. Med stora utvecklingsmöjligheter för medarbetarna inom verksamheten och framställandet av individens drivkrafter utses härmed Poolia AB till ett av Sveriges Karriärföretag 2018.”

Poolia arbetar kontinuerligt och gediget med att skapa en god arbetsplats och samtidigt vara en ledande rekryterare av personer till andra arbetsplatser. Det ställer höga krav på organisationen.

”Vi på Poolia hjälper människor till bättre karriärer, och om vi gör ett bra jobb hjälper vi både arbetsmarknaden och människor,” säger HR-direktör Daniel Krüger.

Enligt marknadschefen Katarina Fredén visar utnämningen som ett Karriärföretag på hur väl Poolia klarar av detta.

Läs mer om utnämningen på Poolias egna karriärsida hos Karriärföretagen

Är du nyfiken på att börja jobba på Poolia?

Relaterade sidor

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?