Bemanningsföretag i Gävle - rekrytera rätt

1999 klipptes bandet för Poolias kontor i centrala Gävle. Låt oss hjälpa dig i målet att hitta din nästa kompetenta medarbetare. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med bemanning i Gävle.

Med gediget fokus och en stor dos kreativitet siktar vi högt för att nå mer dina mål utan även överglänsa dem. Vi trivs med variation och arbetar därför med små som stora kunder, vd:ar som ekonomiassistenter, hr-specialister som webbdesigners. 

Med vår specialistkompetens inom våra affärsområden kan vi garantera dig en högkvalitativ leverans. Detta tillsammans med det faktum att vi stormtrivs med det vi gör garanterar dig även ett sällsynt stort engagemang. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Gävle. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag. Fokusera på det ni är bra på, företagande, så hjälper vi er verksamher att hitta personalen för er. 

Behöver din organisation eller verksamhet hjälp med bemanning? Vet du redan vad du behöver? Fyll i en offertförfrågan.

Behöver du hjälp?

Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Uppsalakontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

018-16 93 60

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se