Om oss

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent.

om oss

Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.

Har du inte anlitat oss tidigare kommer du att märka en sak till. Vårt engagemang. Vi gör alltid vårt yttersta för att göra ett bra jobb och det visar sig på ett tydligt sätt: du får medarbetare som tillför, inte bara utför. Vilket betyder att vi är specialister på rekrytering och personaluthyrning inom framför allt ekonomi, ITteknik, Sciencekontorjuridik, HRförsäljning och marknadsföring samt chefsrekrytering.

Vår vision är att bli ett av Europas ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom området kvalificerade tjänstemän. Och vi är redan på god väg. I dag har Pooliakoncernen cirka 2 000 anställda på ett femtontal orter i Sverige, Finland och Tyskland.

Är du intresserad av Poolias historia kan du läsa mer om den här.