Löneadministration

Löneadministratör till vår kund i Uppsala

Är du en driven och strukturerad löneadministratör som är på jakt efter nästa utmaning? Har du erfarenhet från hela löneprocessen och finns dessutom tillgänglig omgående? Då är detta något för dig!

Vi söker nu en erfaren löneadministratör för ett konsultuppdrag till vår kund i Uppsala. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt för att sedan pågå under cirka 1 år. Omfattningsgraden ligger på heltid och du kommer under uppdraget vara anställd som en av Poolias uppskattade konsulter.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som löneadministratör kommer du inneha en bred roll med fokus på löneprocessens samtliga delar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
– Hantering av löner
– Registrering, kontroll och utbetalning av tim- och månadsanställdas löner
– Ferielönehantering
– Rapportering av pensioner
– Uppgifter relaterade till bokslut
– Sammanställning av intern och extern statistik
– Rådgivning om avtalsfrågor och allmän service till chefer, controllers och personal
– Framtagning av arbetsgivarintyg

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och minst ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivits tidigare. Det är viktigt att du känner dig bekväm med alla delar av löneprocessen och har god kännedom om lönesystem. Särskilt uppskattat är det om du har erfarenhet av Agda PS.

Vi söker dig som är noggrann och ödmjuk, samt har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Du har förmågan att självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter, samtidigt som du har utmärkta samarbetsfärdigheter och en stark känsla för service. Då organisationen är mycket engagerad i att driva digital utveckling och effektivisering av system, ser vi gärna att detta är något du motiveras av och har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Om verksamheten

Att arbeta med lön är ett viktigt arbete som regleras av lagar och regler, därmed är kraven på kompetens och ett strukturerat arbetssätt mycket höga. Att lön är en stor utgiftspost för företaget och en viktig del även för de anställda gör det extra viktigt för oss på Poolia att hitta rätt person till rätt plats oavsett om du är lönespecialist, löneadministratör eller lönechef.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Uppsala
Publicerad
18 april
Sista ansökningsdag
1 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
71271