Löneadministration

Stanza söker Lönespecialist!

Årets Tillväxtbyrå 2019 växer och söker nu dig som vill arbeta med löner gärna i kombination med redovisning!
Efterfrågan ökar och vi behöver förstärka vår organisation med en person som har erfarenhet av löneadministration. Du får gärna tycka om att kombinera din roll med redovisning då vi ser det som en styrka. I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Det beror mycket på dig, din bakgrund och din ambition.

Om tjänsten

Vi söker dig som är en erfaren löneadministratör eller har annan likvärdig erfarenhet. Du är intresserad av att arbeta i ett företag som är i ständig förändring och stark tillväxt. Det är viktigt för oss att du tycker om att samarbeta med andra i ett team då många uppdrag är kombinerade inom redovisning och lön. Vi ser det som en merit om du arbetat inom redovisning så att du har helhetsbilden och extra meriterande är det om du kan göra bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Placeringsorten är Karlstad eller Hagfors beroende på vart du bor. Kontor finns i båda orterna. Tjänstegrad upp till 100%.

Vem är du?

Din personlighet har stor betydelse för oss. För att trivas hos oss så behöver du vara prestigelös, positiv, inlyssnande och vara naturligt serviceinriktad. Vi kan lova dig en sund och trygg arbetsplats med närhet till skratt varje dag.

I denna rekrytering sker urval löpande, så sök tjänsten idag om det låter intressant för dig! Frågor gällande rekryteringen besvaras av Mathias Nordlöf på Poolia.

Om verksamheten

Vi vill förändra branschen och ser till att våra anställda har ett bra liv, på och utanför jobbet. Vi vill krossa myten om den utarbetade redovisningskonsulten och ser till att vår personal har tid för andra saker än sitt jobb! Vi vill bryta gamla traditioner och visar våra kunder, varje dag, att moderna hjälpmedel kan vara till hjälp och ger dem tid för utveckling och tillväxt.Vi har ett starkt, äkta engagemang, där vi står för trygghet, punktlighet och håller det vi lovar.

Vi på Stanza ska inte leva för att jobba, vi ska jobba för att leva – på riktigt!

Ansök nu
Stad
Karlstad
Publicerad
13 mars
Sista ansökningsdag
5 april
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56394

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.