Helpdesk

1st line Support till Peab i Ängelholm!

Om tjänsten

Trivs du i en arbetsroll där du agerar teknisk support för användare och kollegor? Tycker du om att vara ansiktet utåt, spindeln i nätet? Som 1st line supporttekniker på Peab erbjuds du värdefull kunskap inom IT-branschen och möjligheten att bygga din karriär. Ta chansen att utvecklas tillsammans med teamet på Peab!

Tjänsten är på heltid 07:00-15:30 måndag till fredag. Du kommer att bli anställd som konsult via Poolia under de första 6 månaderna därefter finns det goda möjligheter till en direktanställning hos Peab. Låter detta som tjänsten för sig? Tveka inte med din ansökan, urval och intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Supportekniker ansvarar du för att ge support till koncernens användare samtidigt som du blir ITs ansikte ut mot organisationen. Din främsta uppgift att leverera service gällande support och felavhjälpning vid tekniska problem och hjälpa användaren hitta svar. Du ges en gedigen introduktion och samarbetar nära dina kollegor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Ta emot samtal och registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem.
• Underhåll, felsökning och installation PC och mobil.
• Felsökning av hårdvara och mjukvara utförs till stor del via fjärrverktyg
• Ta emot samt registrera ärenden i företagets ärendehanteringssystem.
• Samarbeta aktivt med övriga funktioner på Peab.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god känsla för service och som trivs med att vara ansiktet utåt mot kunderna. Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet relaterat till IT support. Du har ett intresse för att lösa problem och försöker alltid hitta en smart lösning utifrån kundens behov. Vidare trivs du med en hög arbetsbelastning och har en förmåga att agera under stress. För att vara aktuell för rollen behöver du kunna kommunicera flytande på svenska samt engelska (samt en förståelse för norska).
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse för tjänsten.
Varmt välkommen in med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Ängelholm
Publicerad
18 april
Sista ansökningsdag
2 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
70636