Vi är Poolia

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar – för våra kunder, för våra kandidater och för varandra.

Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare.

Det här gör vi

Varje år hjälper vi tusentals människor att göra eller byta karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag.

Karriär på Poolia
Konsult på Poolia
Uppdrag genom Poolia

Det vi tror på

Vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma. Skillnaden är enorm. Vår bransch verkar tycka att människor är ett par rader på ett CV. Det tycker inte vi. Därför kan vi på Poolia med stolthet säga: Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma.

Vår filosofi

Möt oss som jobbar på Poolia


Markus Mårtensson,
Kundansvarig på Poolia
Vi har ett bra arbetsklimat med högt tempo

När jag började på Poolia så reflekterade jag över hur väl omhändertagen jag blev som nyanställd, det var små saker som gjorde att jag kände att jag hade hittat rätt och att Poolia var en framtid för mig. Vi har ett bra arbetsklimat med högt tempo och ambitiösa kollegor där varje dag ser annorlunda ut.

Det absolut roligaste med mitt jobb är mötet med kunden. Idag har jag förmånen att träffa många olika spännande bolag och branscher, vilket innebär att jag får lära mig mycket om vad som händer ute i näringslivet. Trygghet, engagemang och öppenhet symboliserar vår företagskultur.


Ingela Johansson,
Rekryteringskonsult på Poolia
Det bästa med Poolia är mina trevliga kollegor

Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik. Här får jag träffa många spännande människor och verksamheter. Det bästa med Poolia som arbetsplats är mina trevliga kollegor!

Företagskulturen är vänlig, positiv och dynamisk.


Sara Jupiter,
Rekryteringskonsult och Teamleader hyr LSE,
Poolia Life Science & Engineering
Här får man frihet under ansvar

Det roligaste med mitt jobb är att få hjälpa kandidater och kunder att hitta varandra och att få dem att växa och utvecklas tillsammans. Det bästa med att jobba på Poolia är den härliga stämningen, de härliga kollegorna och de trevliga kunderna och kandidaterna. Det som skiljer Poolia från mina tidigare arbetsplatser är att här behöver jag inte ha labbrock och skyddsglasögon. :) Här får jag jobba med fullt förtroende från min arbetsgivare.

Poolia som arbetsplats är tillåtande, vänlig och där man får frihet under ansvar.


Jane Bergman,
Rekryterare på Poolia i Jönköping
Engagemang, ansvar och lösningsorientering är vår kultur!

Det absolut roligaste med mitt jobb är att hjälpa våra kandidater att få sitt drömjobb. Oavsett om du är nyexaminerad och söker ditt första jobb eller om du är en mer erfaren person som vill ta nästa kliv i din karriär. Det kommer jag aldrig tröttna på! Det bästa med att jobba på Poolia är att vi har mycket frihet under ansvar, tydliga mål och framförallt har vi otroligt roligt på jobbet. Jag har fantastiska kollegor!

Vi arbetar väldigt målmedvetet samtidigt som vi tar också tiden att skratta och ha roligt. Det tror jag är en av våra framgångsfaktorer. Engagemang, ansvar och lösningsorienterade beskriver vår företagskultur.

Vad kan vi erbjuda dig?

 

Våra värderingar

  • Du är betydelsefull
  • Att våga det oprövade
  • Att alltid göra sitt bästa
  • Affärer först, sedan administration
  • Vilja att ta ansvar
  • Med hjärta och lust
  • Att vara det goda företaget

Vi tar ansvar

Vi är företagsvän till Läkare utan gränser och arbetar även lokalt med olika projekt som till exempel Korta vägen. Korta vägen är en arbetsmarknadsutbildning som riktar sig till akademiker med utländsk bakgrund. Syftet med kursen är att ta till vara på kompetenser och göra vägen kortade till den svenska arbetsmarknaden. Ett samarbete mellan Stockholms universitet och Arbetsförmedlingen.

Vår centrala supportavdelning – 020-support

Vår centrala supportavdelning finns till för dig som behöver hjälp med allt från frånvaroanmälan och inloggningsuppgifter, till frågor kring tidsrapportering och lön.
Här kan du läsa mer om 020-support.

Vår centrala supportavdelning är bemannad nedanstående tider. Du kan välja att kontakta oss via telefon el­ ler mail. I vissa fall blir du vidarekopplad till en annan handläggare.

Telefon: 020-69 50 70
E-post: 020support@poolia.se
Måndag - Fredag: 07.30-12.00, 13:00-16:00
Dag före röd dag: 07:30-13:00

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se