Söker du en arbetsplats med obegränsade möjligheter?

Peab Byggservice  är ett dotterbolag i Peabkoncernen, nordens samhällsbyggare. Peab Byggservice har cirka 700 medarbetare och utför cirka 50 000 uppdrag per år åt kunder runt om i Sverige. Som medarbetare i Peab Byggservice är du vår viktigaste resurs. Kundernas lokaler och hem är vår arbetsplats och det förpliktigar. 

Du som jobbar hos oss är bra på service, och det är självklart för dig att stå för det vi lovat och leverera i tid med kvalitet. Du är en skicklig, engagerad medarbetare som kan ta eget ansvar och har respekt för kundens förväntningar. Du gillar omväxling och att jobba i olika miljöer med nya utmaningar där annan verksamhet pågår samtidigt.

I Peab Byggservice ser vi varandra och du blir en del av ett team med god gemenskap. Du har mycket goda möjligheter till vidareutveckling. Vi sätter säkerhet i centrum och jobbar aktivt med att främja våra medarbetares hälsa, både fysiskt och psykiskt med fokus på det vi kan påverka direkt på arbetsplatsen.

Vi vill hitta och anställa fler chefer och specialister, t.ex. entreprenadingenjörer och träarbetare, och alla andra som brinner för branschen och delar vår ambition att vilja vara bäst på det vi gör.

I Peab Byggservice kan du få jobba med:

  • Underhålls-, reparations- och försäkringsarbeten

  • Service åt fastighetsbolag och industri

  • Om- och tillbyggnader

  • Lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, stambyten, tak- och fasadrenoveringar, dörr- och fönsterbyten, miljöhus, tvättstugor m.m.

Kunderna finns hos:

  • Offentlig sektor, tex skolor, sjukvård, kontor, bostäder etc

  • Näringsliv, tex industri, handel

  • Fastighetsbolag, tex bostäder och lokaler

  • Bostadsrättsföreningar

Vi jobbar med trygghet över tid för kunden, med en dedikerad kontaktperson, rikstäckande service, garanti, mycket konkurrenskraftiga priser på material och pålitliga underentreprenörer. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöbelastning och verkar för en säker och sund arbetsmiljö i hela leverantörskedjan.

Hos Peab Byggservice är alla medarbetare viktiga

För oss är det viktigaste att alla som har våra kunders lokaler som sin arbetsplats står för det de säger. Att de ska alltid kunna lita på det vi säger och att vi levererar i tid med kvalitet i världsklass.

Vi ser alla varandra och är en del av ett team med god gemenskap. Tillsammans hjälps vi åt att bli bättre och som stöd har vi i princip obegränsade möjligheter till vidareutbildning.

Peab Byggservice är ett eget bolag inom Peab-koncernen med 700 medarbetare som finns i hela Sverige och utför ca 50 000 uppdrag per år.

Vill du bli vår nästa entreprenadingenjör?

Nyfiken på vad en entreprenadingenjör arbetar med hos oss? Jang och Lovisa berättar mer om hur deras arbete ser ut och varför de har valt att arbeta hos just Peab.

Vi behöver dig!

Om du vill trivas på jobbet och vara en del i att bygga framtidens hållbara samhälle så är det dig vi söker.

Peabs fokusvecka för en säker arbetsmiljö

Arbetsmiljö är ett av de absolut viktigaste fokusområden vi har inom Peab, säger Jesper Göransson, VD och koncernchef.

Peab Byggservice erbjuder

Du får vara med och påverka för ett hållbart samhälle och verka tillsammans med otroligt skickliga människor. Du får chansen att vara med på i det som andra bara pratar om, att göra riktig skillnad och där det satsas väldigt mycket då det är ett helt nytt bolag.

Nordens samhällsbyggare söker dina talanger

Peab är ett bygg- och anläggningsföretag, vars främsta ledstjärna är total kvalitet i alla led av byggprocessen. 

Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, ska vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga för framtiden. Hållbarhet, kompetens och skicklighet är våra ledord och genomsyrar vardagen hos oss på Peab.

Det låter kanske pretentiöst men det är det inte. Det är snarare så det blir när man jobbar med jordnära, utvecklande och pålitliga medarbetare. Det blir en miljö att växa i. 

Vardagen består av olika arbeten i olika miljöer och kräver en individ som trivs med att alltid se nya saker och få nya utmaningar. 

Vi utför drygt 50 000 uppdrag/ år fördelat på ca 700 medarbetare. Med andra ord finns det alltid något att göra och någon att fråga. Och eftersom kunderna finns över hela landet, finns också vi i hela Sverige.

Vi gör anspråk på att vara bäst och det kan vi göra med engagerade, ansvarstagande, serviceinriktade och kunniga hantverkare. Hantverkare som är vana att arbeta i hem och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt. Vi vet vikten av hög servicegrad med dedikerad kontaktperson för att alla ska veta vad som gäller och stark lokal kännedom - med det stora företagets resurser i ryggen och möjlighet att erbjuda rikstäckande service.

För kunden är det en extra trygghet att vi har en inköpsorganisation som ser till att du får marknadens bästa priser på material och att vi omger oss med pålitliga underentreprenörer. Det ger trygghet över tid – vi finns kvar både under entreprenadtiden och under hela garantitiden. Det är en del av vår kvalitet. En del av tryggheten för kunderna.

Vi som jobbar hos Peab Byggservice

Isabelle Arnheim, Byggchef hos Peab ByggserviceLäs mer om vad ett par av våra medarbetare tycker om att jobba hos Peab Byggservice.

Utöver hemmiljön är arbetet den största faktorn för välbefinnande.

De som bäst kan förmedla hur det är att ha Peab Byggservice som sin arbetsgivare är såklart medarbetarna som får allt att hända.

Vi frågade Isabelle Arnheim, Sandra Rydén och Andreas Andersson om hur det är att jobba hos oss på Peab och varför de tycker att du borde välja Peab Byggservice som din nästa arbetsplats.

Läs deras svar här!

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se