Investera i din karriär - bli konsult hos Poolia

Är det dags att investera i din egen karriär? Vill du arbeta för olika företag och lära dig nya saker och samtidigt ha en trygg anställning med bra förmåner? Då är konsult hos Poolia ett arbete för dig.

Vill du bli konsult?

Investera i din karriär

Att arbeta som konsult för Poolia är att investera i din egen karriär. Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och chansen att arbeta i olika branscher och företag. På köpet får du givetvis även en trygg anställning med bra förmåner och chefer som bryr sig. Våra ledord är erfarenhet, specialisering, engagemang och arbetsmetodik. Vi vill att alla våra anställda ska omges av dessa ledord. 

Konsult för Poolia - trygg anställning med chefer som bryr sig  

Vissa räds konsultrollen och känner att det kanske är en osäker anställning. Hos Poolia kan dock inget vara längre ifrån sanningen. När du är ute på konsultuppdrag arbetar du för Poolia och som anställd konsult hos oss har du samma trygghet som en anställd på ett företag tack vare kollektivavtal och årliga löneförhandlingar.

Du har även tillgång till en egen konsultchef som stöttar och har regelbundna utvecklingssamtal i syfte att få din karriär att utvecklas åt det håll du vill. Lönen sätts individuellt efter flera faktorer såsom utbildning och erfarenhet. Varje år sker en årlig lönerevision som diskuteras med konsultchefen. 

Trygga och friska anställda

Sedan tillkommer givetvis andra fördelar som anställd hos Poolia. Du får tjänstepension, ett årligt friskvårdsbidrag och erbjudanden hos olika friskvårdsleverantörer. Friska medarbetare ger en ökad arbetsglädje och sänker kostnaderna för sjukfrånvaro.

Då vi vill att våra anställda ska känna sig trygga omfattas de av flera försäkringar bland annat tjänsteförsäkring, tjänstepensionsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Man kan även ta del av liv-, olycksfalls-, sjuk-, och barnförsäkringar genom Poolias förmånliga försäkringspaket.

Intresserad? Registrera ditt CV idag

När du arbetar som konsult hos Poolia, är vi du anställd av oss men har din arbetsplats hos någon av våra kunder. Du får hjälp att utveckla din kompetens under hela karriären, från det att du börjar som konsult till att du rekryteras. För att kunna arbeta som konsult hos oss måste du registrera ditt CV i vår databas. Vi matchar sedan dina kompetenser och erfarenheter med de önskemål som företagen har. När du registrerar ditt CV tänk på att vara så utförlig som möjligt och lägga in så kompletta uppgifter du kan. Det gör det enklare för oss att matcha dina kompetenser mot aktuella tjänster. 

Låter detta intressant? Hör då av dig till oss på 0770-111 222

HÄR REGISTRERAR DU DITT CV

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se