Vill du göra eller byta karriär?

Vi på Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra eller byta karriär genom rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och till verksamheter inom den offentliga sektorn. Poolia är ett välkänt varumärke och bland våra kundföretag finns några av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser. Det finns med andra ord stor chans för dig att göra karriär och hitta ditt drömjobb här hos oss.

Så hjälper vi dig göra eller byta karriär

Du finner två typer av jobb och karriärmöjligheter här på vår webbplats:

  • Jobb hos våra kundföretag, där vi på Poolia sköter rekryteringsprocessen för kundens räkning, men där du blir anställd hos kundföretaget.
     
  • Konsultuppdrag via Poolia där du kommer att arbeta hos något av våra kundföretag, men då som inhyrd för kortare eller längre tid. I det fallet är du anställd av Poolia, och det är alltså vi som blir din arbetsgivare. Du kan också söka konsultuppdragen som egen företagare. I så fall anlitar vi dig som underkonsult.

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med både Saco och Unionen. Våra anställda omfattas därmed av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, till exempel vad gäller försäkringar, pension och semester. En anställning hos Poolia som konsult är med andra ord ett helt vanligt jobb precis som vilket som helst, och en utmärkt språngbräda för dig som vill göra eller byta karriär då du knyter starka kontakter hos både Poolia och våra kunder inför framtiden.

Vi hjälper människor inom alla olika branscher att göra karriär

Vi är specialiserade på kvalificerade tjänstemän. Det betyder att du framför allt kommer att hitta tjänster inom ekonomi, IT, marknadsföring, juridik, administration, life science och engineering bland våra jobbannonser. Nya jobb kommer in varje dag, så det är bra att gå in och kolla ofta och att prenumerera på jobb som passar just dig och din kompetensprofil.

För karriärtips eller bra saker att tänka på när du söker jobb, gå in och läs mer under jobbsökartips!

Sök lediga jobb hos Poolia här!

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se