Vanliga frågor vid bemanning

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna om bemanning och våra tjänster.

Varför inte bara anställda?

Du kanske har mer att göra på sommaren eller vid jul och behöver inte större personalstyrka året om. Du kanske har fått en stororder, men är osäker på hur det blir efter leveransen. Du kanske behöver frigöra någon kompetens ett tag för att arbeta med annat.

Anledningarna kan vara många, men svaret är nästan alltid: Bemanning – Den kompetens du behöver när du behöver den!

Vad kostar det att hyra en konsult?

Det beror helt på vilken kompetens du hyr in. Timpengen för en rutinerad IT-konsult med många år i branschen och ett eget etablerat nätverk skiljer sig från från den nyexaminerade som precis ska börja sin karriär. Men det är ALLTID billigare än att anställa. I synnerhet när du inte har behovet året om. 

Hur blir det med kollektivavtal?

Alla våra bemanningskonsulter är anställda av Poolia och har kollektivavtal.

Hur vet jag att jag får kompetenta kandidater?

Vi på Poolia har alla gedigen erfarenhet av rekrytering och bemanning av kvalificerade tjänster. Vi vet var vi hittar rätt person, och vi har en ständig och hög närvaro på arbetsmarknaden som säkerställer detta.

Hur hittar Poolia sina kandidater?

Det är lika viktigt för oss att vara en trovärdig och kompetent partner för våra kandidater som för våra kunder. Därför jobbar vi aktivt och djupgående med karriärutveckling. Det gör det lätt för våra kandidater att rekommendera oss i sina nätverk. Detta kombineras sedan med en aktiv och engagerad närvaro online, på mässor och events samt kontor i både Malmö och Helsingborg.

Vad händer om jag inte är nöjd?

Vi lever i stor grad av rekommendationer, så vi har inte råd med missnöjda kunder och kandidater. Blir det inte som vi tänkt oss, så sätter vi oss vid ritbordet igen och börjar om. Diskuterar fram en ny lösning som bättre ska fungera för alla parter.

Vad är Poolias specialitet?

Vår största styrka är att ha stenkoll på den marknad vi arbetar i. Vi har koll på alla de bästa jobben och alla de bästa kandidaterna. Genom att verkligen arbeta aktivt med de digitala kanalerna och genom att skapa ett team-känsla med både kunder och kandidater. Poolia skapar win-win-win!

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se