Behöver du hjälp inom Life Science & Engineering?

Vi hjälper dig med specialistkompetens i hela Sverige! Kontakta oss så berättar vi mer.

Ring: 0770-111 222

Bemanning & rekrytering inom Life Science & Engineering

På Poolia Life Science & Engineering har vi en gedigen erfarenhet av rekrytering inom life science och har själva ingenjörs- och/eller forskningsbakgrunder. Vi förstår er verksamhet, era utmaningar och hjälper er att hitta rätt person – antingen en tillfällig konsultlösning eller en permanent rekrytering. Vi förenar människa och teknik och hjälper ditt företag att hitta kompetenser ni behöver.

Vi är specialister som rekryterar specialister inom Life Science och Engineering. Våra processer är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 och vår framgång bygger på en ständig strävan efter högsta kundnöjdhet. Våra konsulter är vana vid att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter och vi erbjuder till exempel chefer och ingenjörer inom bland annat energi, bygg, process, produktion samt laboratorieingenjörer, byggingenjörer, projektledare, kemister, mikrobiologer och kvalitetsvärderare.

Vi rekryterar ingenjörerna och experterna inom Life Science och Engineering som kan utveckla till ditt företag. Våra uppdragsgivare finns inom bland annat miljö-, energi-, infrastruktur-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar till offentlig sektor, mindre företag samt stora industrier. Bland våra större uppdragsgivare märks till exempel AstraZeneca och Fortum. Det som gör att de väljer oss är bland annat vårt stora engagemang och vårt gedigna kunnande på området. Vi är helt enkelt experter på rekrytering inom Life Science och Engineering.

Välkommen till Poolia Life Science & Engineering

Behöver du rekrytera inom life science och engineering eller hyra en konsult? Kontakta Sara Lindström så hjälper hon dig.

Sara Lindström
vd Poolia Life Science & Engineering
08-555 650 13
sara.lindstrom@poolia.se

Vi hjälper dig!

Alla våra specialistsområden har nationell täckning. Oavsätt var i landet du befinner dig, hjälper vi dig med en kontaktperson för just dina behov.

Använd raden "Meddelande" för att berätta vilket specialistområde samt behov vi kan hjälpa dig med.

Du kan även ringa oss direkt på numret nedan.

0770-111222

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se