Behöver du hjälp inom Juridik?

Vi hjälper dig med specialistkompetens i hela Sverige! Kontakta oss så berättar vi mer.

Ring: 0770-111 222

Bemanning & Rekrytering inom Juridik

Vi var först i Sverige med att arbeta specialiserat med rekrytering och interimslösningar inom juridik. Att vi är föregångare i branschen är något vi är mycket stolta över. Vi är jurister som rekryterar jurister och vår framgång bygger på en tydlig specialisering och en ständig strävan efter högsta kvalitet.

Specialister på jurister

Poolia Juridik AB är ett självständigt bolag inom den börsnoterade Poolia-koncernen. Vår ambition är att skapa en långvarig relation till dig som kund genom att förse dig med strategiskt rätt kompetens och bistå i utvecklandet av din personal över tid. Vår långa erfarenhet har försett oss med stor kunskap och en djupgående förståelse för våra kunder och deras behov. Att vi är kunniga och dedikerade resulterar inte enbart i lyckade uppdrag, utan också i många goda kontakter och ett brett nätverk av kandidater. Något som naturligtvis är väldigt roligt, men framförallt en stor tillgång för oss i vårt arbete.

Eftersom vi har varit med länge så har vi också haft gott om tid att utveckla och förfina de arbetsmetoder som leder till att vi sammanför rätt person med rätt organisation. Våra processer är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Oannonserade kvalitetsrevisioner sker kvartalsvis och Poolia Juridik har sedan certifieringen genomgått fem kvalitetsrevisioner, samtliga utan avvikelser.

Välkommen till Poolia Juridik

Behöver du rekrytera eller hyra jurister? 
Ring 0770 - 111 222, så hjälper vi dig.

Vi hjälper dig!

Alla våra specialistsområden har nationell täckning. Oavsätt var i landet du befinner dig, hjälper vi dig med en kontaktperson för just dina behov.

Använd raden "Meddelande" för att berätta vilket specialistområde samt behov vi kan hjälpa dig med.

Du kan även ringa oss direkt på numret nedan.

0770-111222

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se