Behöver du hjälp inom Bank & Finans?

Vi hjälper dig med specialistkompetens i hela Sverige! Kontakta oss så berättar vi mer.

Ring: 0770-111 222

Bemanning & Rekrytering inom Bank och Finans

Behöver du hjälp med rekrytering inom bank och finans? Diskretion, pålitlighet och hög prestationsnivå är bara några av de krav som Poolia har på sina konsulter inom området. Vi är experter på rekrytering och personaluthyrning inom bank, finans och försäkring. Vi talar ditt språk och förstår ditt behov.

På Poolia Bank och Finans är alla konsultchefer och rekryterare utbildade ekonomer med erfarenhet från den finansiella marknaden. Därför vet vi att vi kan matcha ditt uppdrag med den bästa kandidaten eller konsulten. Tillsammans med dina medarbetare ser vi till att ditt företag når sina affärsmål på utsatt tid. Vi hittar den bästa lösningen för dig, vare sig du behöver hjälp med bemanning eller rekrytering.

Vi kan erbjuda dig personal för alla typer av tjänster - från assistent- till specialist- och chefsnivå.  Exempelvis har vi konsulter och kandidater inom treasury, backoffice, inkasso, rådgivning samt kredit- och försäkringshandläggning.
Kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen till Poolia Bank & Finans!

Vi hjälper dig!

Alla våra specialistsområden har nationell täckning. Oavsätt var i landet du befinner dig, hjälper vi dig med en kontaktperson för just dina behov.

Använd raden "Meddelande" för att berätta vilket specialistområde samt behov vi kan hjälpa dig med.

Du kan även ringa oss direkt på numret nedan.

0770-111222

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se