Behöver du hjälp med rekrytering eller bemanning av personal?

Poolia är det största bemannings- och rekryteringsföretaget specialiserat på tjänstemän. Vi får konsekvent mycket goda betyg i våra kundutvärderingar och har vid flera tillfällen utsetts till branschens bästa arbetsgivare. Vi hjälper dig med din personal!


Våra medarbetare är kunniga, har lång erfarenhet och ofta arbetslivserfarenhet från det specialistområde de rekryterar till. Därför är vi säkra på att vi har rätt kompetens för att hjälpa dig och ditt företag att hitta rätt personal. Vår specialistkompetens i kombination med 25 års erfarenhet gör att vi kan garantera att du får rätt person på rätt plats, oavsett om det gäller bemanning, rekrytering eller chefsrekrytering, inom såväl privat som offentlig sektor.

Som kund hos Poolia kan du känna dig trygg med att du alltid får den hjälp du behöver. Tack vare vårt stora urval och våra beprövade processer ser vi till att du inte bara får personal med rätt kompetens, utan även med rätt personlighet och attityd för er företagskultur.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering, bemanning eller chefsrekrytering eller kontakta oss så berättar vi mer!

Välkommen till Poolia!

Rekrytering eller bemanning av personal?

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Våra medarbetare är kunniga och har lång erfarenhet från stora som små företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Därför är vi säkra på att vi har rätt kompetens för att hjälpa dig och ditt företag att rekrytera eller hyra personal på ett sätt som passar just er.

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se