Hyra personal? Vi hjälper dig med bemanning!

Behovet av ny kompetens kan komma plötsligt och då kan bemanningstjänster vara ett bra alternativ. Och visst är det viktigt att hitta medarbetare snabbt när det brinner i knutarna. Med erfarenhet av personaluthyrning sedan slutet av 1980-talet vet vi vem du behöver. Vi hjälper dig att snabbt få rätt person på plats, oavsett om det är för ett längre eller kortare hyruppdrag.


Kanske ska någon av era anställda vara föräldraledig eller så behöver ni förstärkning under ett projekt, då är bemanning ett bra alternativ. Oavsett om du är på jakt efter en specifik kompetens eller behöver bemanna en hel avdelning så kan vi erbjuda skräddarsydd personaluthyrning för dina behov. Många företag satsar på en flexibel och rörlig organisation. De hyr personal från oss istället för att anställa och avskeda vartefter konjunkturen och behoven går upp och ner.

Våra erfarna konsultchefer har själva gedigna erfarenheter från sina respektive kompetensområden. Därför vet de också precis vilken redovisningsekonom som är rätt för er, vilken jurist som kan EU-lagstiftningen bäst och så vidare. Våra konsulter står beredda att rycka ut och de delar gärna med sig av sina kompetenser och erfarenheter.

Skulle du av någon anledning inte trivas med din tillfälliga medarbetare så skickar vi istället en annan av våra konsulter med motsvarande kompetens. Detta gäller oavsett om uthyrningsuppdraget gäller en tjänst på assistent-, specialist- eller chefsnivå. Vill du bryta uppdraget i förtid betalar du endast för konsultens arbetade timmar.

Hyr personal från Poolia!

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se