Chefsrekrytering – Poolia Executive Search AB

Det är mycket som måste klaffa när rätt person ska hamna på rätt plats. I synnerhet vid Chefsrekrytering (Executive Search). Ska du rekrytera till en högre befattning, oavsett bransch, behövs en specifik process och ett speciellt kunnande. Därför har Pooliakoncernen ett bolag som enbart ägnar sig åt chefsrekrytering - Poolia Executive Search AB.

Poolia-PralinVi har ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt och mer än 70 års gemensam erfarenhet av Executive Search. För våra uppdragsgivare innebär det att vi genom vår långa erfarenhet kan bidra med råd och kunskap som stärka våra uppdragsgivares verksamhet och ger precision vid tillsättning av nya ledare och chefer. Med ledorden kvalitet, engagemang och hårt arbete har våra rekryteringskonsulter stöttat många uppdragsgivare till framgångsrika chefstillsättningar. Våra chefsrekryterare har själva erfarenhet av ledarskap, så hos oss träffar du alltid någon som förstår dina utmaningar och behov.

Poolia Executive Search AB arbetar efter en kvalitetssäkrad metodik bestående av en noggrant utarbetad kravprofil och ett strukturerat urvalsarbete baserat på en kombination av research, relevanta tester och referenstagning. Detta, tillsammans med våra certifierade chefsrekryterares långa erfarenhet och fingertoppskänsla, har gjort Poolia Executive Search AB till ett av de mest anlitade och mest framgångsrika företagen inom chefsrekrytering och executive search management för alla olika branscher.

Naturligtvis är det viktigaste för oss att våra kunder är nöjda med vår insats. Därför anstränger vi oss också lite extra. För att skräddarsy den bästa lösningen för er finns bland annat möjlighet till fördjupad personanalys utförd av legitimerad psykolog. Vid behov finns även möjlighet till ett mer omfattande assessment center som inkluderar rollspel och övningar.

Poolia Executive Search AB arbetar enligt de normer som definieras av Föreningen Sveriges Executive Search Konsulter, ESK (www.esk.se), för att säkerställa en professionell hantering av kandidater och kunder genom Executive Search processen.

Välkommen till Poolia Executive Search AB!

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se