Behöver du hjälp? Ring Poolia

Vi erbjuder hög kompetens och lång erfarenhet inom rekrytering, uthyrning och chefsrekrytering. Poolia är det största bemannings- och rekryteringsföretaget specialiserat på tjänstemän.

Läs mer om våra tjänster

Våra specialistområden

Det finns få saker som ger sådan förståelse som att ha egen erfarenhet av ett arbetsområde. Det vet vi på Poolia och vi har byggt vår verksamhet därefter. Hos oss är det specialister som rekryterar specialister.

Rekrytering eller bemanning av personal?

Att hitta rätt person till rätt plats – det är vår kärnkompetens. Våra medarbetare är kunniga och har lång erfarenhet från stora som små företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Därför är vi säkra på att vi har rätt kompetens för att hjälpa dig och ditt företag att rekrytera eller hyra personal på ett sätt som passar just er.

Poolia erbjuder också...

CV Select

Poolia CV Select passar dig som vill och kan lägga mycket egen tid i rekryteringen, som är en rutinerad och van intervjuare samt har egna testverktyg.

Läs mer
CV Select

Second opinion

Vill du ha en kompletterande extern bedömning av en persons kompetenser och personliga egenskaper? Med en Second Opinion från Poolia får du som rekryterande chef ett extra beslutsstöd i dina interna rekryteringsprocesser.

Läs mer
Second opinion

Tilläggtjänster

Vår drivkraft är att våra kunder ska bli nöjda. Därför erbjuder vi en rad tilläggstjänster som kan vara en del i en hel process eller ett fristående uppdrag, beroende på vad det är som behövs.

Läs mer
Tilläggtjänster

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se