Bank & Finans

Behöver du hjälp med rekrytering inom Bank & Finans? Diskretion, pålitlighet och hög prestationsnivå är bara några av de krav som vi har på våra konsulter inom området. Vi är specialister på specialister inom bank, finans och försäkring. Vi talar ditt språk och förstår ditt behov.

Att rekrytera inom bank & finans

På Poolia är vi specialister på rekrytering inom Bank & Finans. Vi kan erbjuda dig personal för alla typer av tjänster från assistent till specialist och chef. Exempelvis har vi kandidater inom treasury, backoffice, inkasso, rådgivning samt kredit- och försäkringshandläggning. Tillsammans med dina medarbetare ser vi till att ditt företag når sina affärsmål på utsatt tid.

Poolia har sedan 1989 fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka, och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen, deras affärsvillkor och vi vet vad som krävs av individen. Med en kvalitetssäkrad process, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi levererar vi vad vi lovar. Tillsättningar av högsta kvalitet. Lär mer på bloggen om tips kring bemanning och rekrytering av en ekonomiavdelning.

Lediga tjänster inom bank & finans

Vi hittade tyvärr inga lediga möjligheter – testa att använda färre eller bredare sökord.