Inlagd för 2 år sedan
Referensnummer 31500

Kvalificerad Projektledare till Norrvatten

Kommunalförbundet Norrvatten, Projektledare anläggning, Stockholm

Vill du arbeta i en övergripande projektledarroll med projekt från förstudie till slutbesiktning av tunga investerings- och anläggningsprojekt?

Till Kommunalförbundet Norrvatten söker vi en kvalificerad projektledare till enheten Projekt och Utredning. Projekten du kommer att leda avser ledningsnät och anläggningar för dricksvattenförsörjning till 14 kommuner i norra Stockholm.

Du är välkommen till en samhällsviktig och stimulerande arbetsplats med kontor i Sundbyberg.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du bland annat att arbeta med:
- genomförande av både internt och externt initierade investeringsprojekt enligt fastlagda planer
- förstudier till investeringsprojekt
- teknisk planering, projektering och konstruktion inklusive tillhörande avtalsfrågor om mark och förrättningar
- medverka i framtagandet av investeringsplaner för 1, 3 och 5 år utifrån verksamhetens behov
- remisshantering och granskningsärenden
- återföring av omvärldsbevakning till verksamheten.

Utbildning / Erfarenhet

Du har en relevant ingenjörsutbildning från högskolan troligtvis med VA-inriktning eller motsvarande. Vi ser också att du har flerårig erfarenhet av vattenledningsnät med tillhörande anläggningar och av arbete som projektledare för större VA-, mark- och/eller anläggningsprojekt. Kunskaper inom regelverken AMA, AB, AK, och ABT är nödvändigt att ha. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och kan hantera avtals- och lagtexter.

Du är också van att arbeta med projektledningssystem och ekonomisk uppföljning. Generellt är du en god användare av IT-verktyg.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som trivs med och motiveras av att driva projekt framåt och att ha ett övergripande ansvar med väl utvecklad förmåga att leda andra. Du kan arbeta självständigt såväl som vara en lagspelare. Du är en bra kommunikatör och har lätt för att skapa och behålla kontakter och kontaktnät. Arbetet kräver även ett visst mått av civilkurage.

Kontaktpersoner

Margot Estlander
E-post: margot.estlander@poolia.se

Kommunalförbundet Norrvatten

Norrvatten är ett kommunalförbund som består av 14 medlemskommuner norr om Stockholm. Vi producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till mer än en halv miljon människor. Vi genomför även analyser av vattenprover, samt erbjuder tjänster för läcksökning och vattenmätarservice. Vi är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent.

Gå till företagets webbplats

Föregående