OBSERVERA: Detta är en förhandsgranskning av annonsen.

GfK söker webb-utvecklare med intresse för marknadstrender

  • Gfk Sverige AB,
  • asp.net-utvecklare,
  • Lund

Inlagd för 4 år sedan Referensnummer 30910 Ansök senast 2012-04-07

Vill du arbeta i en spännande bransch, där du har möjlighet att utvecklas och påverka? I din roll som utvecklare på GfK har du möjlighet att arbeta nära kärnverksamheten och vara med att påverka både GfK’s ansikte utåt men även hur attraktiva vi är gentemot vår panel vad gäller funktion och layout. Vi samarbetar med Poolia i denna rekrytering, välkommen med din ansökan på poolia.se.

Arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara utveckling av GfK’s onlinepanel för den Europeiska marknaden (för konsumenter), vad gäller funktioner, förbättringar och skapande av nya moduler. I arbetsuppgifterna kommer det också att ingå att testa de nya funktionerna/modulerna i GfK’s testmiljö innan leverans och distribution till de olika länderna.
Du kommer även att stötta kunderna då de har problem eller behöver support i systemet. Du ingår i divisionen Consumer Panel Services som består av 35 personer, men du kommer främst att arbeta i en grupp med fyra personer.

Utbildning / Erfarenhet

Vi ser att du som söker har någon form av eftergymnasial bakgrund, inom systemutveckling, programmering eller liknande utbildning inom IT. Du har minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av webb samt applikationsutveckling i Windowsmiljö.
Din kompetens finns inom:
- ASP.NET
- vb.net
- Visual Studio 2010
- JQuery
- HTML/CSS
- SQL Server

Meriterande är:
- WPF
- C#
- Photoshop
- App-utveckling

Då du kommer att arbeta med både svenska och europeiska kunder är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Då du kommer att ha flera olika kontaktytor på företaget är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och ta till dig information. Du kommer gärna med idéer och förslag och har lätt att ta till dig förändringar.

Förmåner

I tjänsten ingår 6 veckors semester, ett friskvårdsbidrag samt tjänstemobil (smartphone).

Kontaktpersoner

Annika Dahl Bergh

Gfk Sverige AB

GfK-koncernen är det fjärde största marknadsundersökningsföretaget i världen och det tredje största i Sverige. I Sverige omsatte vi ca 220 miljoner kronor 2010. Våra enheter Custom Research, Consumer Tracking, Retail & Technology och HealthCare erbjuder faktabaserad analys och rådgivning utifrån skräddarsydda lösningar, konsumentpaneler, hushållspaneler och handelspaneler – en bredd ingen annan i Sverige kan erbjuda.

Gå till webbplats

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök senast 2012-04-07

Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se