Rekrytering i Uppsala - Att rekrytera blir enkelt med Poolia

Kompetent personal är en förutsättning för att ditt företag ska lyckas. Vi på Poolia är experter på rekrytering i Uppsala.

Poolia sköter din rekrytering i Uppsala

Rätt personal är en avgörande faktor för ett företags möjligheter att bli ledande på sin marknad. Poolia uppmuntrar till högt ställda krav och tar ansvar för att tillsätta arbetskraft med passande kompetenser i ditt företag.

I ett växande företag kan rekrytering vara en tidsödande och komplicerad process. Sedan starten 1989 har vi på Poolia samlat på oss bred erfarenhet av rekrytering i Uppsala och via vårt kontaktnät får ditt företag tillgång till personal som uppfyller dina behov. Allt för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig att anställa personal. 

För att värva den bästa personalen krävs god framförhållning. Vi är rekryteringsföretaget som tidigt skapar en relation till den mest talangfulla arbetskraften. Allt för att kunna vara bäst på rekrytering i Uppsala.

Vi lyssnar till kraven från din omgivning

Uppsala tillhör en expansiv region som drivs av kunskapsintensiva företag. Världsledande företag inom bioteknik och medicinsk forskning som hela tiden växer gör att behovet av kvalificerad arbetskraft ständigt är stort. Vi på Poolia har resurserna och kunskaperna för att sköta ditt företags rekrytering i Uppsala.

När konkurrensen om kompetensen på arbetsmarknaden blir mer intensiv blir också behovet av en effektiv och initiativrik rekryteringsprocess starkare. Poolia ser till att arbetskraften finns tillgänglig när du behöver den. 

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Behöver du hjälp med Rekrytering i Uppsala? Kontakta oss på Poolia!

Vårt nätverk i din tjänst

För att ha en effektiv rekrytering i Uppsala måste man ha de rätta kontakterna. Poolia känner både arbetsmarknaden och arbetskraften och verkar för att de ska kombineras på bästa möjliga sätt.  Vi ser till att tjänsteprofilen som du utlyser överensstämmer med kompetensen hos personalen som vi tillsätter.

Vi väger in alla aspekter, från praktiska meriter till personliga egenskaper, för att den arbetskraft som vi erbjuder ska fungera så väl som möjligt i din verksamhet. Varje företag verkar i en unik kontext och vi ser till att tillsätta personal som passar i just din.

Genom Poolia utvidgas ditt nätverk till att innefatta den mest kvalificerade arbetskraften. Vi blir din förlängda arm som ser till att ditt företag alltid har den personal som behövs för att verksamheten ska kunna fortsätta utvecklas.

Läs mer om bemanning i Uppsala.

Vill du rekrytera i Uppsala?

 Du är alltid välkommen på en kopp kaffe hos oss på Poolia för att diskutera hur vi kan möta dina specifika behov på bästa sätt. Du lär känna oss och vi känner personalen som du eftersöker. Tillsammans skapar vi en effektiv och givande rekrytering i Uppsala för ditt företag.

Kontakta oss via mail uppsala@poolia.se eller slå oss en signal på 018-16 93 60 för att prata med någon som kan hjälpa dig med din rekrytering.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Uppsalakontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  018-16 93 60

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Uppsalakontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  018-16 93 60

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se