Bemanning i Uppsala - Skräddarsydd bemanning för dig

Personalbehovet i ett företag varierar och kan vara svårt att förutse. Poolia ser till att du alltid har rätt bemanning i Uppsala.

Bemanning för dina behov

Poolia hjälper dig att hitta kompetent personal till projekt och uppdrag av varierande längd och karaktär. Mycket kan hända på en arbetsplats som påverkar tillgången på personal - föräldraledighet, sjukskrivningar och tjänsteledigheter är bara några exempel som alla skapar behov av bemanning i din verksamhet. 

Vi på Poolia arbetar för att tillhandahålla bemanning i Uppsala på dina vilkor. Eftersom det är vi som anställer personalen så står vi för arbetsgivaransvaret och du betalar bara för den tid som du faktiskt har behov av personal. Det är ett effektivt sätt att tillsätta arbetskraft i ditt företag och som inte är känsligt för konjukturens svängningar.

Poolia är medlem i Svenskt Näringsliv och är auktoriserade av Bemanningsföretagen, en branschorganisation för personal- och rekryteringsföretag. Vi har lång erfarenhet av bemanning i Uppsala och har kontaktnätet för att förse din verksamhet med kompetent personal när behovet uppstår.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Poolia ser till att du alltid har rätt bemanning i Uppsala.

Flexibel och effektiv bemanning

Tillsammans lägger vi upp en plan för att se till att ditt företag alltid har rätt bemanning, vare sig produktionen går för hög- eller lågvarv. Poolia erbjuder bemanning i Uppsala inom många skilda områden såsom IT, teknik, försäljning och administration.

Genom tät kontakt med löpande kommunikation anpassar vi upplägget när förutsättningarna förändras. Vi tillsätter personal utefter dina önskemål och hos oss kan du räkna med att få kvalitativ service! 

Med stor lokal kännedom är Poolia rustade för att sköta din bemanning i Uppsala. När efterfrågan förändras ser vi till att resurserna finns tillgängliga i samma utsträckning. Våra kandidater och konsulter har vana av att snabbt sätta sig in i nya arbetsmiljöer och därför har de lätt att snabbt lära känna dig och din verksamhet!

Rätt bemanning i Uppsala

Uppsala är en region som utmärks av ett stort antal nystartade företag och en hög grad av förnyelse. Innovativa och kunskapsintensiva företag sysselsätter regionens växande befolkning och får produkt- och tjänstemarknaden att blomstra. Genom att en del av personalstyrkan är inhyrd får din verksamhet den rörlighet som den behöver.

Som aktör på en föränderlig marknad med skiftande behov gör du rätt i att ställa höga krav på ditt bemanningsföretag. Poolia ser till att rätt personal finns tillgänglig i rätt tidpunkt. Vi har nätverket för att sköta din bemanning i Uppsala.

Eftersom det är Poolia som är arbetsgivaren är det vi som bär arbetsgivaransvaret medan du kan fokusera på det som din verksamhet gör bäst. Samtidigt får vi göra det som vi kan alla bäst: se till att du alltid har den personal du behöver.

Läs mer om rekrytering i Uppsala.

Vi hjälper dig med bemanning i Uppsala

Ta kontakt med oss för att diskutera hur vi kan tillgodose just ditt företags bemmaningsbehov. Ge ditt företag den trygghet och de spetskompetenser som det förtjänar och få de bästa förusättningarna på en dynamisk marknad. Ring oss på 018-16 93 60 eller skicka ett mail på uppsala@poolia.se. Eller varför inte komma in på en kopp kaffe hos oss på Kungsängsgatan 5B.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Uppsalakontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  018-16 93 60

  Poolia Uppsala

  Kungsängsgatan 5B
  753 22 Uppsala

  Telefonnummer: 018-169360

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se