Bemanningsföretag i Uppsala - rekrytering blir enkelt med Poolia

1999 klipptes bandet för bemannings- och rekryteringsföretaget Poolias kontor i centrala Uppsala. Sedan dess har personalstyrkan ökat och idag sitter våra entusiastiska medarbetare på Kungsängsgatan för att hjälpa dig i målet att hitta din nästa kompetenta medarbetare.

Ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus

Med gediget fokus och en stor dos kreativitet siktar vi högt för att inte bara nå dina mål utan även överglänsa dem. Vi trivs med variation och arbetar därför med personaluthyrning i Uppsala till små som stora kunder, VD som ekonomiassistenter, HR-specialister som webbdesigners. Vi fixar rekrytering i Uppsala oavsett vem som än behövs. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Poolia är ett rekryterings- och bemanningsföretag i Uppsala

Rekryteringsföretag i Uppsala med specialistkompetens

Med vår specialistkompetens inom våra affärsområden som bemannings- och rekryteringsföretag kan vi garantera dig en högkvalitativ leverans. Detta tillsammans med det faktum att vi stormtrivs med det vi gör garanterar dig även ett sällsynt stort engagemang. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning, bemanning och rekrytering i Uppsala.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt.

Söker du ett bemanningsföretag i Uppsala?

Nedan ser du var du hittar oss i Uppsala, samt kontaktuppgifter till våra medarbetare. Vare sig du söker efter ett rekryteringsföretag eller vill konsultera en bemanningsexpert så är du varmt välkommen att kontakta oss! Läs mer om bemanning i Uppsala.

Lediga jobb i Uppsala

Letar du efter lediga jobb i Uppsala? - Här hittar du Poolias lediga jobb i Uppsala.

Få en kostnadsfri offert här!

Poolia Uppsala

Kungsängsgatan 5B
753 22 Uppsala

Telefonnummer: 018-16 93 60

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Uppsalakontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    018-16 93 60

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se