Bemanningsföretag i Umeå - rekrytera rätt i Västerbotten

På Poolias trivsamma kontor i Umeå möts du av erfarna medarbetare som ständigt strävar efter ett mervärde för dig som kund. Genom våra personliga nätverk och engagerade kandidater kan vi erbjuda dig medarbetare utöver det vanliga. Kandidater som inte bara utför, utan även tillför.

Med vår lokala kännedom om marknaden samt det stora företagets resurser i ryggen kan vi ge dig en trygghet och en kvalitet som håller i längden. Alla våra medarbetare är engagerade hr-personer som arbetar helhjärtat för att hjälpa både dig som kund och våra kandidater att hitta framgångsrika matchningar. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Umeå. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Vill du komma i kontakt med vårt kontor i Umeå? Tveka inte att ringa oss. Vi kan hjälp dig att hitta alla duktiga kandidater som arbetar och söker jobb i Umeå.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt.

Se här nedan var vi är belägna i Umeå samt vilka vi är.

Poolia Umeå

Storgatan 43 2tr
90326 Umeå

Telefonnummer: 090-16 05 30

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Umeåkontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    090-16 05 30

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se