Rekrytering i Stockholm - Rekrytera rätt personal

Att hitta rätt kandidater på en konkurrensutsatt marknad kan vara svårt. Vi på Poolia är experter på att rekrytera rätt person till rätt plats. Läs mer nedan för att hitta rätt medarbetar till ditt företag i Stockholm.

Gör rekrytering i Stockholm enkelt!

Behöver du hjälp med rekrytering i Stockholm? Att hitta rätt kandidater när man ska rekrytera är inte alltid enkelt. Vi på Poolia har sedan 1991 hjälpt företag och organisationer att hitta rätt i sin Stockholmsrekrytering. Vi är specialister på att rekrytera kvalificerade tjänstemän och vår långa erfarenhet gör att vi kan hitta rätt kandidater till ditt företag. Poolia hjälper till att rekrytera rätt medarbetare och personal till kunder i alla branscher, till exempel försäljning, IT och marknad. 

Hitta kandidaten ni behöver

Nyckeln till framgång inom rekrytering är att dels att hitta personer via sitt nätverk som passar in på en given kravprofil, men också att säkerställa att de har de personliga egenskaper och kompetenser som krävs för jobbet.

I egenskap av rekryteringsföretag är Poolia ett av flera möjliga val när företag behöver hjälp med bemanning och rekrytering. Våra rekryteringskonsulter använder sig både av extensiva nätverk i specifika branscher i kombination med riktade insatser för att ta fram ett urval av kandidater vi tror kan passa just dina behov. 

Då Stockholm är Sveriges största stad är det naturligt att det finns ett stort urval av kompetenta kandidater i regionen, men kampen om dessa talanger är hård och kräver en gedigen process för att framgångsrikt matcha arbetsgivare och arbetstagare. På Poolia är det något vi är experter på.

Rekrytering i Stockholm med Poolia - Vi är experter på att matcha arbetsgivare och kandidat!

Kontakta Poolia för hjälp med rekrytering i Stockholm

Att hitta rätt kandidater på en så konkurrensutsatt marknad kan alltså vara svårt. Vi på Poolia vet dock var de bästa kandidaterna finns och är experter på att hitta rätt person till rätt plats. Vi vet hur man hittar rätt, oavsett om du bara behöver en temporär vikarie eller om du behöver rekrytera en hel avdelning.

Intresserad av rekrytering i Stockholm? Kontakta oss! Vi kommer gärna ut till ditt företag och diskuterar hur vi som rekryteringsföretag kan hjälpa er. Om du redan vet vad du är ute efter kan du skicka en offertförfrågan direkt här.

Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid slå en signal på 08-555 65 000 eller skicka ett mail till stockholm@poolia.se så ser vi till att det hamnar hos rätt person.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Stockholmskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  08-555 650 66

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Stockholmskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  08-555 650 66

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se