Bemanning i Stockholm - hitta rätt personal för ditt företag

Intresserad av att få hjälp med bemanning i Stockholm? Läs mer här och kontakta Poolia idag!

Få hjälp med din bemanning i Stockholm

Behöver du hjälp med att bemanna ditt Stockholmskontor? Är ditt behov av bemanning i Stockholm brådskande? Då kan vi på Poolia hjälpa dig!

Poolia har arbetat med den här typen av tjänster sedan 1991 och är experter på att hitta just den kompetens ditt företag behöver. Vår långa erfarenhet har gett oss en yrkesskicklighet på att hitta rätt kandidater att bemanna ditt kontor med. Vi kan också hjälpa dig att hitta specialister på nischade områden, oavsett om det gäller permanent rekrytering eller bara ett tillfälligt bemanningsuppdrag. Med Poolia får du en kvalitetsgaranti och skapar trygghet för dig och ditt företag. Intresserad? Då kan du läsa mer nedan. 

Hur får man rätt person på rätt plats?

Vad har vi för modell som gör att vi hittar just den kompetens som behövs? Enkelt, hos oss har vi expertrekryterare inom varje område, med utbredda nätverk i regionen.

Konkurrensen om kompetensen i Stockholm är hård, och för att få tag i regionens starkaste talanger krävs det att du lierar dig med ett lyhört bemanningsföretag som har bevisad framgång med att få rätt hen på rätt plats. Någon som vet vilka som passar och söker efter nya jobb och utmaningar. Det är här Poolias rekryteringskonsulter kommer in i bilden. Våra konsulter kan med sina specialistkunskaper effektivt tillgodose ditt behov av tjänstemän och har verktyg för att verifiera både personliga egenskaper och kompetens.

Bemanning i Stockholm med Poolia - Ett bemanningsföretag i Stockholm

Ett auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm

Vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät gör att vi är experter på bemanning i Stockholm. Vi hjälper ditt företag eller din organisation att hitta kandidater som inte bara utför, utan även tillför något till er. Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag, auktoriserade av Bemanningsföretagen, en branschorganisation för de personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som ingår i Almega. Detta innebär alltså att alla konsulter som är anställda via Poolia omfattas av kollektivavtal, m.m.

Vi känner våra kandidater och konsulter – i din verksamhet lär dom känna dig. Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Bemanning med Poolia

Intresserad av att få hjälp med bemanning i Stockholm? Kontakta oss på telefon 08-555 650 00 eller skicka ett mail till stockholm@poolia.se Om du redan vet vad du behöver kan du fylla i en offertförfrågan direkt nedan.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Stockholmskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  08-555 650 66

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Stockholmskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  08-555 650 66

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se