Bemanningsföretag i Stockholm - Ett rekryteringsföretag som gör det enkelt för dig

På rekryterings- och bemanningsföretaget Poolia i Stockholm kan vi erbjuda dig träffsäkra medarbetare som kan vara den länk du saknar i din organisation.

Genom att vi arbetar enligt devisen att specialister rekryterar specialister är alla våra medarbetare experter inom sitt område, oavsett hyruppdrag eller rekrytering. Det innebär att hos oss är det ekonomer som rekryterar ekonomer och jurister som rekryterar jurister. Det skapar en trygghet för dig och en kvalitet som håller i längden.

Vi tycker om det vi gör. Det har lett till att vi idag har många medarbetare med hög senioritet som garanterar en yrkesskicklighet. Det tillsammans med våra tydliga processer gör att vi vågar sträcka på oss och säga att vi kan ge dig en kvalitet som ingen annan kan erbjuda. Vi är helt enkelt ett bemannings- och rekryteringsföretag i Stockholm med experter på personaluthyrning och rekrytering. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper kunder att hitta rätt rekeryteringar i hela Stockholms län inom branscher som försäljning, IT och finans. 

Med vår erfarenhet av såväl globala som lokala företag vet vi vikten av att varje företag oavsett 2 eller 20 000 medarbetare kräver sina unika medarbetare. En medarbetare som inte bara utför, utan även tillför.

Vet du redan vad du behöver? Fyll i en offertförfrågan, eller ta kontakt med en av våra rekryteringskonsulter/konsultchefer vars kontaktuppgifter du finner längre ner på sidan.

Poolia är ett bemmaningsföretag i Stockholm. Kontakta oss om du söker ett rekryteringsföretag i Stockholm!

Rekryteringsföretag i Stockholm

Har du behov av rekrytering i Stockholm?  Om du behöver införliva eller tillföra en områdeskompetens som saknas i ditt företag kan du lösa detta genom att rekrytera genom Poolia. Fördelarna med rekrytering är många, bland annat knyter du till dig en viktig kompetens som kan hjälpa dig att utveckla och stärka företagets verksamhetsområden, och du säkerställer även att kandidaterna matchar ditt behov i så stor utsträckning som möjligt.

Vi erbjuder flera olika typer av färdighets- och personlighetstest som kan vara hjälpsamma vid exempelvis rekrytering av specialister och chefer. För rekrytering av säljare är det en god idé att sätta kandidaten på prov med ett case eller en djupare analys av dennes förmåga att prestera. 

Läs mer om rekrytering i Stockholm!

Bemanningsföretag i Stockholm

Behöver du hjälp med bemanning i Stockholm? Har du ett starkt tidsbegränsat behov av personal, eller behov av flexibilitet i arbetsutförandet i förhållande till tid och plats? Vill du slippa arbetsgivaransvar och bara betala för arbetad tid? Då ska du använda dig av ett auktoriserat bemanningsföretag i Stockholm, vilket Poolia är. Vi kan ge dig ett skräddarsytt upplägg som passar just din situation! 

Läs mer om bemanning i Stockholm!

Poolia Stockholm

Kungsgatan 57 A

Box 207

101 24 Stockholm

 

Telefonnummer: 08-555 650 00

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Stockholmskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    08-555 650 66

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se