Rekrytering och personaluthyrning i Örebro

Ingen kan vara bäst på allt och därför har vi valt att just fokusera vår verksamhet på kvalificerade tjänstemän, framförallt inom ekonomi, it, teknik och administration. Det är vårt specialistområde som vi påstår att ingen annan gör bättre än vi. Det resulterar i att vi kan erbjuda medarbetare som inte bara utför, men även tillför.

Vi är stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag. Med vår långa erfarenhet har vi etablerat samarbeten med flera av regionens största bolag och företag vilket gör att vi har mer  förståelse för hur vi kan erbjuda dig den bästa lösningen på era resursbehov. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Örebro. Vi kommer gärna och besöker er för att diskutera era behov och vad vi kan erbjuda er för tjänster inom rekrytering och bemanning. 

Kontakta vårt kontor så hjälper vi ditt företag att hitta lösningar inom jobbfrågor och se till att ni får rätt rekrytering och bemanning på plats.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Se här nedan var vi är belägna i Örebro samt hur du kontaktar vårt kontor. 

Poolia Örebro

Rudbecksgatan 7
702 11 Örebro

Telefonnummer: 019-76 637 00

Kontaktpersoner Örebro

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Örebrokontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    019-76 637 00

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se