Rekrytering i Malmö - få hjälp med att rekrytera rätt personal

Vill du utöka till en av Sveriges snabbast växande regioner? Vill du etablera din närvaro i Öresundsregionen? Kanske vill ni bli ännu större i Skåne? Läs mer om hur vi kan hjälpa dig hitta specialister och duktiga medarbetare i Malmö.

Poolia – Bäst på rekrytering i Malmö?

Vi på Poolia har full koll på den lokala marknaden och känner de bästa talangerna. Vi vet att regional närhet är en viktig faktor när man ska rekrytera, därför finns vi på plats i alla stora svenska städer, såsom Malmö, Stockholm och Göteborg. I Malmö håller vi till mitt i stan, på Gustav Adolfs Torg.

En dynamisk region och arbetsmarknad

Öresundsregionen har ungefär 3,8 miljoner invånare, varav 1,3 miljoner bor på den svenska sidan. Öresundsregionen har också ett av Europas största IT-kluster med över 120 000 anställda i 10 000 företag och flera världsledande aktörer har förlagt sina nordiska huvudkontor till Malmö och Öresundsregionen.

Samarbetet har gjort att man kombinerar det bästa av båda världar från Sverige och Danmark inom forskning och innovation, vilket har skapat en region med global konkurrenskraft. Att hitta rätt bland de många kandidaterna i denna region kräver dock att man har fingertoppskänsla i sin rekryteringsprocess.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Rekrytering i Malmö med Poolia - Vi är experter på att matcha arbetsgivare och kandidat!

Vilka är Poolia?

Poolia startade 1991 och har sedan dess växt till Sveriges ledande rekryteringsföretag för kvalificerade tjänstemän. Vi arbetar med konsult- och rekryteringsuppdrag inom främst ekonomi, sälj, marknad, IT och teknik/engineering. Vår långa erfarenhet av rekrytering i Malmö och Öresundsregionen har gett oss en gedigen inblick och starka kontakter i regionens näringsliv.

Varför rekrytera i Malmö?

Rekrytering i Malmö är inte lätt om man inte har de rätta kontakterna. Om du eller din verksamhet har behov av att rekrytera personal och specialister i Malmö vill vi gärna träffa dig och prata om era behov för att se vilka skräddarsydda lösningar vi kan erbjuda just din verksamhet. Vi sätter alltid vår kunds behov främst. Malmö och Skåne är en dynamisk arbetsmarknad som med sin närhet till Köpenhamn kan erbjuda några av de mest talangfulla potentiella kandidaterna som finns på marknaden i dagsläget. För att hitta rätt fort kan du alltid ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Malmö.

Läs mer om bemanning i Malmö här.

Behöver du rekrytera i Malmö eller Skåne?

Om du har behov av rekrytering i Malmö, Lund, Helsingborg eller övriga Skåne är du varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter, vars kontaktuppgifter du finner nedan. Vi bjuder mer än gärna på en kopp gott kaffe och ett avslappnat  samtal om vilka behov din verksamhet har och hur man bäst matchar er som arbetsgivare med kandidaterna som har rätt kompetens och personliga egenskaper för att ni ska nå framgång på er marknad.

Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid slå en signal på 040-661 25 00 eller skicka ett mail till malmo@poolia.se så ser vi till att det hamnar hos rätt person. Om du behöver hjälp utanför Malmö finns vi även i bland annat Stockholm, Uppsala, Göteborg och Jönköping. Du kan läsa mer om våra andra kontor i menyn till vänster. 

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Malmökontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  040-661 25 00

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Malmökontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  040-661 25 00

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se