Bemanning i Malmö - hitta rätt personal i Skåne

Vi erbjuder dig möjlighet att anpassa ditt företags resurser efter ditt verkliga behov. Bemanning via Poolia är snabbt, effektivt och personligt.

Bemanning för din verksamhet

Poolia kan hjälpa dig i tillfälliga projekt eller i längre uppdrag för att täcka för sjukskrivningar, föräldraledighet, tillfälliga vakanser, tjänstledigheter eller annat som kan uppstå på en arbetsplats genom bemanning.

Att hyra in resurser från Poolia är kostnadseffektivt eftersom du endast betalar för upparbetad tid samtidigt som Poolia har arbetsgivaransvaret.

Vår kompetens inom tjänstemannaområdet är bred. Vi bemannar uppdrag inom bl.a. IT, Teknik, Ekonomi, Administration och Försäljning.

Våra konsulter har skaffat sig bredd och erfarenhet inom sitt område genom sin vana att träffa och arbeta med olika människor samt den inblick dom har skaffat sig i olika branscher och hos olika företag. Det gör att dom snabbt kommer in i din verksamhet!

Vi känner våra kandidater och konsulter och i din verksamhet lär dom känna dig.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Skräddarsydd bemanning

Att lösa sina resursbehov genom bemanning och inhyrning av konsulter är en flexibel metod för att tillgodose en bibehållen eller ökad effektivitet utan att binda upp sig med arbetsgivaransvar.

Behov av den specifika resursen bestämmer omfattningen av uppdraget och utnyttjas enbart för den tid som bestäms.

I samråd med Poolia sätts ett skräddarsytt upplägg, och genom en tät dialog med Poolias konsultchefer kan eventuella förändringar snabbt lösas med hög grad av service.

Bemanning i Malmö med Poolia

Flexibel och effektiv strategi

Att hålla en viss procent av sin totala personalstyrka som inhyrd är en populär och effektiv strategi för arbetsledningar att hantera fluktuationer i efterfrågan och produktion.

Det blir alltmer vanligt att företag även nyttjar inhyrning av konsulter som en flexibel rekryteringslösning. Enligt ett givet upplägg kan företag efter en viss tid av inhyrning överta konsulter i egen anställning.

Poolia har uthyrda konsulter inom samtliga affärsområden på allt från långa uppdrag till kortare och mer akuta punktinsatser. Vi arbetar proaktivt och har ett uppdaterat nätverk av intressanta kompetenser för att kunna agera snabbt och effektivt då våra kunder står inför personalbehov.

Läs mer om rekrytering i Malmö.

Få experthjälp med din bemanning i Malmö

Att hitta rätt kandidater till bemanning kan vara överväldigande i en region som är så dynamisk och växer så snabbt. Där kan du och ditt företag få hjälp med bemanning i Malmö av oss på Poolia.

Kontakta oss så kommer vi gärna och besöker dig och diskuterar ditt företags bemanningsbehov över en kopp kaffe. Du är varmt välkommen att kontakta oss på 040-661 25 00 eller skicka ett mail till malmo@poolia.se.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Malmökontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  040-661 25 00

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Malmökontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  040-661 25 00

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se