Rekrytering- och bemanningsföretag i Malmö

Öresundsregionen har en stor potential och blir allt mer en gemensam marknad, där kompetens och erfarenhet väger tyngre än språk. Vi upplever att både danska och svenska kunder söker kandidater i regionen som önskar arbeta över landsgränserna. Läs mer nedan om du vill ha hjälp att hitta personal i Malmö.

I centrala Malmö hittar du Poolias kontor på Gustav Adolfs Torg. 1991 öppnade vi dörrarna, och idag arbetar vi med både konsult- och rekryteringsuppdrag inom våra specialistområden ekonomi, sälj och marknad samt it och teknik / engineering.

Ingen kan vara bäst på allt och därför har vi valt att fokusera vår verksamhet på kvalificerade tjänstemän - vårt specialistområde. Vi vill påstå att ingen annan kan detta område bättre än vi. Det resulterar i att vi kan erbjuda medarbetare som inte bara utför, men även tillför. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Med vår långa erfarenhet har vi etablerat samarbeten med flera av Öresundsregionens största bolag och verksamheter vilket gör att vi har stor förståelse för hur vi kan erbjuda dig den bästa lösningen på era resursbehov och hitta specialister och bemanning för ert företag. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Öresund.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Välkommen till ett nyare Poolia i Malmö

Två företag blev ett och vårt budskap är tydligt: Du är inte ditt CV. Vad menar vi då med det? Hur ser vår nya satsning i Öresundsregionen ut? Lyssna på Fredrik Mohlin, VD för Poolia Malmö, så får du svaren. Ett nyare Poolia i Malmö.

Bemanningsföretag i Malmö och Skåne - Fredrik Mohlin, VD Poolia Syd

Rekryteringsföretag i Malmö och Skåne

Har du behov av rekrytering i Malmö, Lund, Helsingborg eller övriga Skåne? Vi har mångårig erfarenhet och ett brett kontaktnät som gör att vi har koll på konsulter och talangfulla kandidater i regionen. Vi träffar dagligen både arbetsgivare och arbetstagare - enkelt uttryckt är vi experter på att matcha dem mot varandra både gällande kompetens men också utifrån personliga egenskaper och preferenser.

Vi kan erbjuda såväl hel- som delrekrytering och fungera som en kontroll- eller kvalitetssäkrande instans i din egen rekryteringsprocess med ett brett utbud av personlighets- och kunskapstester.

Behöver du hjälp med bemanning i Malmö? Då kan Poolia hjälpa ditt företag, vi kan bistå vid kortvariga projekt eller längre uppdrag för att täcka upp. 

Få en kostnadsfri offert här!

Poolia Malmö

Gustav Adolfs Torg 12
211 39 Malmö

Telefonnummer: 040-661 25 00

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Malmökontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    040-661 25 00

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se