Bemanning i Jönköping - hitta rätt med din rekrytering

Ingen kan vara bäst på allt och därför har vi valt att fokusera vår verksamhet på kvalificerade tjänstemän, inom ekonomi, it, teknik och administration - vårt specialistområde. Vi vill påstå att ingen annan kan detta område bättre än vi. Det resulterar i att vi kan erbjuda medarbetare som inte bara utför, men även tillför.

Granne med Vättern hittar du oss och här har vi genom åren byggt upp en stark portfolio av engagerade medarbetare och nöjda kunder. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor, stora som små företag samt långa som korta uppdrag.

Vi kan erbjuda dig både hyr- och rekryteringsuppdrag inom våra specialistområden ekonomi, sälj och marknad, it, teknik, hr, kontor, bank och finans samt chefsrekrytering. Vi är även stolta över att Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Jönköping. Vad kan vi tillföra din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig med dina aktuella uppdrag inom rekrytering och bemanning. 

Vi på Poolia har hjälpt företag i regionen att hitta rätt till både chefsposter och management, men även rekryterat specialister och hjälpt till med bemanning. Vi hittar skräddarsyddalösningar för dig, vare sig det gäller permanenta ärenden  eller interimlösningar. Poolia hjälper dig hitta rätt kandidater.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Se här nedan var vi är belägna i Jönköping samt vilka vi är.

Poolia Jönköping

Norra Strandgatan 4
553 20 Jönköping

Telefonnummer: 036-17 32 60

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Jönköpingskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    036-17 32 60

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se