Rekrytering i Göteborg - Hitta rätt personal för ditt företag

Vill ni ha hjälp från ett auktoriserat bemanningsföretag som är experter på rekrytering i Göteborg? Läs mer och kontakta Poolia idag!

Få hjälp med din rekrytering i Göteborg

Är det dags för ert företag i Göteborg att växa? Vill ert företag ha en större närvaro i Göteborgsregionen? Hos Poolia får ni hjälp att hitta duktiga kandidater i Göteborgsområdet. Vi vet att vi inte kan tillgodose all rekrytering, därför har vi valt att specialisera vår verksamhet på kvalificerade tjänstemän.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Experter på kvalificerade tjänstemän

Poolia har varit verksamt som rekryteringsföretag inom främst ekonomi, sälj, marknad, it och teknik/engineering sedan 1991. Sedan dess har vi växt och blivit ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag för tjänstemän. Vår närvaro i Göteborg har gett oss ett utbrett kontaktnät inom regionen och vi har kontakter på de stora företagen, vilket gör det enkelt för oss att bistå med rekrytering i Göteborg. Hos Poolia får du hjälp att rekrytera de som söker tjänster och jobb i Göteborg. För oss är det viktigt att ha en närvaro i Göteborg så att vi kan fortsätta bygga vårt kontaktnät och hjälpa regionens företag att rekrytera rätt specialister till jobb i Göteborg. 

Stor region, stort behov för rekrytering

Göteborg är Sveriges näststörsta tätort och har nästan en miljon invånare i Storgöteborg. I staden finns några av de största industrikoncernerna i Skandinavien. Till exempel har AB Volvo, SKF, Esab och Hasselblad grundats här, och både AB Volvo och Volvo Personvagnar har sina huvudkontor i regionen. För att sporra regionens näringsliv ännu mer har Göteborgs Stad grundat Business Region Göteborg - De arbetar för ökad sysselsättning och hållbar tillväxt i Göteborg. De fokuserar främst på att utveckla de branscher som är starka i regionen. Denna tillväxt har lett till att behovet av rekrytering i Göteborg har ökat. 

Att utveckla sitt företag i en spännande region kräver att man hittar rätt med sin rekrytering. Det är vi på Poolia experter på. Vi har kontakt med de mest talangfulla kandidaterna och kan hjälpa ditt företag att hitta den kompetens just ni behöver.

Rekrytering i Göteborg med Poolia - Vi är experter på att matcha arbetsgivare och kandidat!

Dags att välja rekryteringsföretag i Göteborg?

Vi hjälper dig genom att göra en analys av ditt behov och finns till som ett stöd med våra konsulter. För oss på Poolia är det viktigt att poängtera att vi inte enbart ser till det behov du har i dag utan även framåt – allt för att matcha rätt kompetens till ditt företag. Att vara en långsiktig partner för ditt företags utveckling och kompetensbehov, är en av hörnstenarna i vår verksamhet. Vi kartlägger även vilka resultat varje position ska uppfylla och ger dig ett strategiskt verktyg, en samarbetspartner för framtiden.

Så, vill ni ha hjälp från ett auktoriserat rekryteringsföretag som är specialister på rekrytering eller bemanning i Göteborg? Vi har lång erfarenhet i regionen och har samarbeten med några av de största företagen. Kontakta oss så kan vi prata mer om era rekryteringsbehov och vilka rekryteringar ni söker.

Vårt kontor ligger mitt i centrala Göteborg, på Kungsgatan 42, titta gärna förbi så vi kan diskutera era rekryteringsbehov. Om du redan vet vilken sorts rekrytering ni behöver kan ni fylla i en offertförfrågan här.

Om du är osäker på vem du ska kontakta kan du alltid slå en signal på 031-743 20 00 eller skicka ett mail till goteborg@poolia.se så ser vi till att det hamnar hos rätt person. Om du behöver hjälp utanför Göteborg har vi även kontor på andra ställen i Sverige för er som behöver rekryteringshjälp, bland annat i Stockholm, Malmö och Uppsala. 

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Göteborgskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  031-743 20 00

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Göteborgskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  031-743 20 00

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se