Bemanning i Göteborg - Få bemanningshjälp till ditt företag

Vill du ha experthjälp med bemanning i Göteborg? Boka ett möte med Poolia så diskuterar vi ditt bemanningsbehov. Läs nedan om du vill veta mer om hur vi hjälper företag med bemanning i Göteborg.

Behöver du hjälp med bemanning i Göteborg?

Vill du ha hjälp med bemanning till ditt kontor i Göteborgsområdet? Letar du efter kvalificerade tjänstemän? Vi på Poolia har hjälpt företag med bemanning och rekrytering i Göteborg sedan 1991. Vi hittar alltid medarbetare som inte bara utför ett visst arbete, utan också tillför något mer till din organisation. Vi har lång erfarenhet inom rekrytering av kvalificerade tjänstemän inom ekonomi, sälj, marknad, it och teknik /engineering. Vi hjälper kunder i hela Göteborgs stad att hitta rätt med sin rekrytering. 

Vi känner våra kandidater och konsulter och i din verksamhet lär dom känna dig. Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Poolia är ett auktoriserat bemanningsföretag, auktoriserade av Bemanningsföretagen och är medlem i Svenskt Näringsliv. Vi har ett brett kontaktnät i Göteborg och vet hur man hittar rätt person till rätt tjänst, oavsett om det gäller ett kortare vikariat, en chefsrekrytering eller bemanna ett kontor. Så om du behöver hjälp med bemanning i Göteborg vet du vem du ska vända dig till. 

En stad med dynamiskt näringsliv

Göteborg är Nordens femte största tätort och Sveriges näststörsta, med nästan en miljon invånare i Storgöteborg. Staden har i århundraden varit viktig för Sveriges industri tack vare sin hamn. I Göteborgsområdet har många storindustrier sitt huvudsäte. Till exempel har både AB Volvo och Volvo Cars sina huvudkontor där. Några av de snabbast växande branscherna i regionen är företagstjänster, turismnäringen och den medicinska industrin. Bara inom den medicinska industrin finns över 300 företag med totalt 6 000 anställda. På senare har även många klädföretag förlagt sin verksamhet i Göteborg, nu har stora klädföretag såsom MQ, Lindex och Kappahl sina huvudkontor i staden. Med ökningen av företag har även behovet av bemanning i Göteborg skjutit i höjden. 

Väl rätt bemanningsföretag i Göteborg

Med ett så livligt och dynamiskt arbetsliv är det inte alltid enkelt att hitta rätt i sin bemanning. Det är också där vår expertis ligger, att hitta rätt kandidater till din organisation. Vi har kontakter och samarbeten med flera av de största bolagen i regionen och vi har verktygen för att lösa din huvudbry gällande bemanning och rekrytering i Göteborg.

I samråd med Poolia sätts ett skräddarsytt upplägg, och genom en tät dialog med Poolias konsultchefer kan eventuella förändringar snabbt lösas med hög grad av service. 

Bemanning i Göteborg med Poolia, ett bemanningsföretag i Göteborg.

Bemanning med Poolia

Kapa produktionstoppar, komplettera vid semestrar, säkerställ vid sjukdom – att hyra in personal tillfälligt är många gånger en kostnadseffektiv och säker lösning. När du arbetar med oss på Poolia som din partner inom rekrytering och bemanning, kan du alltid vara säker på att få kompetenta personer med rätt kvalifikationer presenterade för dig.

Förutom att arbetet kommer igång snabbt, finns det en rad andra fördelar för dig som arbetsgivare med inhyrd personal från Poolia. Vi kan till exempel skräddarsy ett upplägg precis efter dina önskemål vilket gör att du bara betalar för arbetad tid. Och eftersom det är vi som är arbetsgivare åt den uthyrda konsulten, har du inte något arbetsgivaransvar.

Få experthjälp med din bemanning i Göteborg

Boka ett möte med oss vårt göteborgskontor så diskuterar vi ditt bemanningsbehov och ser vad vi kan erbjuda ditt företag. Om du redan vet vad du behöver kan du fylla i en offertförfrågan direkt här. 031-743 20 00 eller skicka ett mail till goteborg@poolia.se.

Få en kostnadsfri offert här!

Kontaktpersoner

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Göteborgskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  031-743 20 00

  Behöver du hjälp?

  Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Göteborgskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

  031-743 20 00

  Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se