Bemanningsföretag i Göteborg

Ingen kan vara bäst på allt och därför har vi valt att fokusera vår verksamhet på kvalificerade tjänstemän - vårt specialistområde. Vi vill påstå att ingen annan kan detta område bättre än vi. Det resulterar i att vi kan erbjuda medarbetare som inte bara utför, men även tillför.

Poolia är stolta över att vara ett auktoriserat bemanningsföretag i Göteborg. Med vår långa erfarenhet har vi etablerat samarbeten med flera av regionens största bolag och verksamheter vilket gör att vi har stor förståelse för hur vi kan erbjuda dig den bästa lösningen på era resursbehov. Vi är helt enkelt experter på personaluthyrning och rekrytering i Göteborg. Poolia kan hjälpa era att hitta pärlorna på arbetsmarknaden och matcha era behov med de som söker liknande jobb och tjänster. Vi kommer gärna och besöker er för att diskutera era behov och vad vi kan erbjuda er.

Vet du redan vad du behöver? Klicka här och fyll i en offertförfrågan direkt!

Se här nedan var vi är belägna i Göteborg samt vilka vi är.

Poolia - Ett bemanningsföretag i Göteborg. Behöver du personal? Kontakta ett rekryteringsföretag i Göteborg.

Rekryteringsföretag i Göteborg

Har du behov av rekrytering i Göteborg?  Med vår långa erfarenhet som ett aktivt rekryteringsföretag i Göteborg är det enkelt för oss att matcha arbetsgivare och arbetstagare. 

Visst är det roligt när det går bra. Och visst tänker du att det skulle kunna gå ännu bättre! Det kanske till och med är dags att anställa. Men hur ska du hitta rätt kompetens, en person med just de kvalifikationer du eftersöker? Och vem ska hålla i alla anställningsintervjuer? Det korta och enkla svaret på samtliga frågor är Poolia. Vi är experter på att presentera precis den person du behöver och som du knappt trodde fanns. Alla konsulter i Poolias databas är kompetensintervjuade vilket gör att vi vet deras förutsättningar, deras svaga sidor såväl som de starka. En rekrytering är en långsiktig investering, ett led i ditt företags utveckling och en ny medarbetare blir en tillgång för hela organisationen.

Läs mer om rekrytering i Göteborg!

Bemanningsföretag i Göteborg

Om du inte är i direkt behov av bemanning utan exempelvis behöver lösa personalförsörjning till längre projekt är det bättre att använda sig av ett (gärna lokalt), bemanningsföretag i Göteborg.  

När du arbetar med Poolia som din partner inom rekrytering och bemanning, kan du alltid vara säker på att få kompetenta personer med rätt kvalifikationer presenterade för dig. Förutom att arbetet kommer igång snabbt, finns det en rad andra fördelar för dig som arbetsgivare med inhyrd personal. Vi kan till exempel skräddarsy ett upplägg precis efter dina önskemål vilket gör att du bara betalar för arbetad tid. Och eftersom det är vi som är arbetsgivare åt den uthyrda konsulten, har du inte något arbetsgivaransvar. 

Läs mer om bemanning i Göteborg!

Poolia Göteborg

Kungsgatan 42
411 15 Göteborg

Telefonnummer: 031-743 20 00

Kontaktpersoner

    Behöver du hjälp?

    Vi kontaktar dig gärna! Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig. Du kan även ringa oss på Göteborgskontoret direkt på numret nedan. Vi hjälper dig!

    031-743 20 00

    Behöver du hjälp? Ring Poolia! 0770-111 222 info@poolia.se