Bemanning & Rekrytering – Redovisningsekonom

Letar du efter en ny redovisningsekonom? Vi på Poolia har många års erfarenhet av rekrytering och bemanning av redovisningsekonomer. Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt kompetens på rätt plats.

Bli kontaktad

Att bemanna eller rekrytera en redovisningsekonom

Behovet av att rekrytera en ny redovisningsekonom till din ekonomiavdelning kan givetvis uppstå av flera anledningar, men en tydlig trend till varför behovet uppstår är den allt mer rörliga arbetsmarknaden där tidigare redovisningsekonom helt enkelt väljer att byta jobb. Andra orsaker till behovet kan vara att tidigare anställd väljer att sluta av anledningar som till exempel att gå i pension eller att företagets ekonomiska tillväxt möjliggör behovet av rekrytering. Oavsett vilket så kan vi på Poolia hjälpa dig till en lyckad rekrytering.

Här kan du läsa mer om Poolias rekryterings-erbjudande eller välja om du vill bli kontaktad direkt angående rekrytering eller bemanning.

Vad gör en redovisningsekonom?

Att vara redovisningsekonom ses ofta som en väldigt bred roll och kan innebära allt från att göra månadsbokslut, löpande redovisning av företagets in- och utbetalningar till periodiseringar och mycket avstämningar. I vissa fall innefattar rollen att göra självständigt bokslut för verksamheten medans i andra fall göra bokslut tillsammans med revisor. I större bolag arbetar man ofta med delar av redovisningen. I rollen som redovisningsekonom kan även utvecklandet av modeller för hur redovisningen ska göras och skötas på vara en del av arbetet.

Behöver du hjälp med rekrytering och bemanning inom Ekonomi? Vi har 12 kontor runtom i landet som kan hjälpa dig att hitta specialisten du söker. Välkommen att kontakta oss.

Hej!

Kul att du är här! Finns det någonting vi kan hjälpa dig med?